DARA BUBAMARA POSLE RASKIDA SA MLAĐANIM TONIJEM PROCVETALA: Evo s kime sada živi u LUKSUZNOM stanu na Dedinju!
Foto: Pritnsceen

paparaco lov

DARA BUBAMARA POSLE RASKIDA SA MLAĐANIM TONIJEM PROCVETALA: Evo s kime sada živi u LUKSUZNOM stanu na Dedinju!

Stars -

Dara Bubamara uhvaćena je sa kime sada živi u luksuznog stanu na Dedinju nakon raskida sa bivšim dečkom Tonijem.

Pevačica Dara Bubamara nedavno se definitivno preselila u prestonicu, kako zbog posla, tako i zbog sina, koji pohađa školu, koja se sluša na enegleskom jeziku. Inače, Dara je tokom braka sa bivšim suprugom dobila naslednika.

Dara Bubamara
foto: Pritnsceen

Kako se dosta spekulisalo da li Dara ima novog partnera, nakon raskida od 20 godina mlađeg i atraktivnog dečka Tonija, pa je ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila sa kim pevačica živi Dedinju.

Sve vreme su je pratili, a ona je svojim besnim i papreno skupim kolima odlazila po sina u školu, vraćala ga u stan. Nekoliko dana su je pratili u stopu, a kako ona nije menjala društvo, izgleda da Dara Bubamara trenutno nema partnera.

Dara Bubamara
foto: Pritnsceen

- Mnogo joj je ljubomorisao i zbog toga su se često svađali. Sve mi je smetalo, i kako se oblači i kakve slike objavljuje na Instagramu. I ko je zove dok je s njim. Dara nije mogla više da trpi ljubomoru i to što je Toni pokušavao da je kontroliše, pa je zato odlučila da je bolje da se rastanu. Baš nekako u to vreme, dok se svađala sa Tonijem, upoznala je svog sadašnjeg dečka. Odmah joj se svideo i razmenili su brojeve telefona. Počeli su sve češće da se čuju i dopisuju i onda su se videli kod njega u Monte Karlu. I njemu se Dara baš dopada- rekao je izvor blizak pevačici i dodao da "Dara nije mnogo patila posle raskida.

Bonus video:

00:15

DARA SE PONOVO BAHATI ZA VOLANOM: Bubamara krši propise i hvali se BRZOM vožnjom svoje luks mašine na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track