DEŽHVA ISKOPIRALA URAGANKU? Teodora sad riđokosa kao KSENIJA nekad! PITAMO VAS: Koja vam se više sviđa u ovom izdanju? (ANKETA)
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

haos na mrežama

DEŽHVA ISKOPIRALA URAGANKU? Teodora sad riđokosa kao KSENIJA nekad! PITAMO VAS: Koja vam se više sviđa u ovom izdanju? (ANKETA)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović mnoge je iznenadila kada je na svom Instagram nalogu objavila nov snimak, na kojem se vidi njen novi imidž.

Teodora Džehverović, Ksenija Knežević
foto: Printscreen/ Instagram

Iako joj je plava kosa bila zaštitini znak, Džehverovićeva se osmelila i ofarbala svoju kosu u riđe, što je pre nekoliko meseci uradila članica grupe Hurricane, pevačica Ksenija Knežević.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Na Teodorinu promenu boje kose njeni pratioci oduševljeno su reagovali, ali su mnogi primetili da sada Džehva neverovatno podseća na Kseniju Knežević, a njena kosa na onu kakvu je Ksenija "furala" na Evroviziji.

Ksenija Knežević
foto: Nemanja Nikolić
Ksenija Knežević
foto: Profimedia

Kneževićeva je izbrisala sve svoje objave sa Instagrama, a nakon Teodorine promene boje kose, postavila je nov sadržaj i to iz frizerskog salona, gde je ponovo napravila transformaciju.

Mi vas pitamo koja riđokosa vam se više sviđa: Ksenija ili Teodora?

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:06

MALA DŽEHVA SNIMKOM PROBUDILA MAŠTU! Teodora se nameštala u MINI HALJINI, a onda grudi približila kameri, GORE MREŽE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track