DELUKS VILA, STANOVI, JAHTA, BESNA KOLA! Evo šta je sve na spisku Popovićevog TESTAMENTA, na ovo je potrošio MILIONE (FOTO, VIDEO)
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

sve na vreme uradio

DELUKS VILA, STANOVI, JAHTA, BESNA KOLA! Evo šta je sve na spisku Popovićevog TESTAMENTA, na ovo je potrošio MILIONE (FOTO, VIDEO)

Stars -

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović jedan je od najimućnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni, koji ne žali da potroši novac na luksuzne stvari. On je, kako prenosi Skandal, odlučio da napiše testament i sve što posteduje ostavi Suzana Jovanović. Tako će Suzana, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona.

Pored nekretnina, Saša je tokom prethodnih godina novac ulagao u skupocene automobile, ali i u jahtu.

Kako se navodi, Popović poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju i na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca.

- Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario - rekao je Popović svojevremeno.

Saša Popović, BMW, Električni Automobil
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Kada je reč o automobilima, Saša, prema pisanju, poseduje čitav vozni park. Ima BMW i8, koji je platio 150.000 evra. Pre toga je pazario je džip "mercedes", koji vredi oko 50.000 evra, a poseduje još jedan takav koji je jeftiniji za 10.000. Takođe, on vrlo često po gradu vozi mali auto "smart", čija je cena oko 15.000 evra, jer mu je on praktičan za parkiranje.

Takođe poseduje i luksuzni stan u Opatiji koji vredi skoro 500.000 evra.

Kako se dalje navodi, Popović planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gde je kupio plac, a njegov dom na Bežanijskoj kosi odiše luksuzom na svakom koraku.

Saša Popović
foto: Pritnscreen

Velelepna kuća direktora Granda svakako odiše prostranošću, a u dnevnoj sobi preovladava skupoceni beli nameštaj, klavir, šank, mnogo umetnina i porodičnih fotografija.

Saša Popović
foto: Pritnscreen

U dvorištu pored velike kuće, imaju još jednu manju pomoćnu. Zeleni vrt u kome uživa njihova porodica lepo je sređen, te imaju i zelenu stazu do ulaza u dom, kao i prostranu terasu.

Saša Popović
foto: Pritnscreen

Popović poseduje i stan u Opatiji, koji je, prema pisanju medija platio 300.000 evra, a jednom prilikom se i na društvenim mrežama pohvalio u kakvom luksuzu sa porodicom i prijateljima uživa dok je na odmoru. Pokazao je delić svog doma: bazen, terasu i pogled na more.

Saša Popović
foto: Pritnscreen

Podsetimo, kako su pre nekoliko godina mediji pisali Sašina ukupna zarada u poslednjih nekoliko godina, računajući i sedam i po miliona od prodaja kompanije, iznosi oko 10.500.000 evra.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

01:41

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track