DA, TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA! Pevačica KONAČNO priznala da li je u vezi sa Draškom i stavila tačku na SVE PRIČE!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Facebook

oglasila se na Instagramu

DA, TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA! Pevačica KONAČNO priznala da li je u vezi sa Draškom i stavila tačku na SVE PRIČE!

Stars -

Tanja Savić danima je tema svih medija od kada su je doveli u vezu sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke.

Spekulacije da je u vezi sa Draškom ne prestaju danima, a pevačica se nije oglašavala na ovu temu. Osim nagađanja, izjave je davao njen uskoro bivši suprug, Dušan Jovančević koji je u nekoliko navrata uputio i pretnje, ali se pevačica i tada odlučila za tišinu.

Tanja je danas odlučila da zamoli predstavnike sedme sile da prestanu da spekulišu oko njenog života i kontaktiraju ljude bliske njoj, te otkrila kako se sada oseća:

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna Arhiva

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj, komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite - Da, Tanja Savić je konačno srećna - napisala je pevačica.

Tanja Savić
foto: Printsceen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track