SVI DETALJI KIJINOG LUKSUZNOG STANA U TURSKOJ: Ima svoj bazen, prostor za MASAŽU, a zgrada opremljena kao HOTEL OD 5 ZVEZDICA!
Foto: Nemanja Nikolić

uživaće

SVI DETALJI KIJINOG LUKSUZNOG STANA U TURSKOJ: Ima svoj bazen, prostor za MASAŽU, a zgrada opremljena kao HOTEL OD 5 ZVEZDICA!

Stars -

Pevačica Kija Kockar nedavno je kupila dvosoban stan u Turskoj, u Alanji, u zgradi koja je opremljena kao hotel sa pet zvezdica.

Zgrada u kojoj je Kristina kupila stan ima svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu, restoran, dečije igraonice...

Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić

Kijin stan je na istom spatu kao i restoran u zgradi, koji se nalazi pored malog bazena koji nije za kupanje, već služi kao dekoracija prostora. Restoran je izdignut od zemlje i ima terasu, pa je pogled prilično raskošan i prostire se na more i prelepu prirodu.

Naravno, u dvorištu zgrade nalazi se bazen uz koji su poređane ležaljke, koji je namenjen za stanare zgrade, a ne sumnjamo da će Kiji prijati ovaj "raj".

Pogled sa Kijine terase pruža se na more i plantaže banana, te je boravak na istoj pravo uživanje i odmor za dušu.

Kijin komšija je princ koji ima kuću u obliku broda, nedaleko od pevačicine zgrade.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Kija Kockar Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dorboj lokaciji tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu, a zgrada nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Kristina je stan u Turskoj kupila od prijatelja kog dugo poznaje, kako je ranije izjavila, i ne krije da presrećna što je vlasnica još jedne nekretnine.

Luksuzna zgrada u kojoj je Kija kupila stan u Turskoj, a koja "pršti" od luksuza i izgleda kao hotel sa pet zvezdica, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Telegraf.rs/M.M.

Bonus video:

00:08

SLAVA MOJE KUĆE: Pogledajte kako Kija Kockar obeležava veliki HRIŠĆANSKI PRAZNIK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track