MONSTRUOZNO! MOJA ĆERKA JE G**NO! Dalilina majka PROKLELA SVE: Nek crkne SMRDLJIVA trojka i neka ovako plaču za najmilijima
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Strašno

MONSTRUOZNO! MOJA ĆERKA JE G**NO! Dalilina majka PROKLELA SVE: Nek crkne SMRDLJIVA trojka i neka ovako plaču za najmilijima

Stars -

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, besno je odreagovala nakon ćerkinog razvoda u rijalitiju.

Naime, ona je iznela niz uvreda i jezivih pretnji na račun takmičara u rijalitiju. Očigledno su joj svi krivi što je njena ćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji poslednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.

- Govnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana - poručila je Emina.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Emina je juče bujno reagovala kada smo je pozvali za komentar povodom razvoda Dejana i Dalile.

- Videla sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedovic učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom - poručila je Emina za "Blic".

Emina Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

kurir.rs

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track