ĆERKU SUZANE MANČIĆ UPOREĐUJU SA ANĐELINOM DŽOLI! Evo kako izgleda NASLEDNICA nekadašnje LOTO devojke! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

LEPOTICA NA MAMU

ĆERKU SUZANE MANČIĆ UPOREĐUJU SA ANĐELINOM DŽOLI! Evo kako izgleda NASLEDNICA nekadašnje LOTO devojke! (FOTO)

Stars -

Voditeljka i nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić vrlo retko pokazuje svoje prelepe naslednice u javnosti, a nedavno su se na jednom prestoničkom događaju pojavile zajedno. Suzana je javno pokazala kako joj izgleda njena prelepa naslednica Natalija Krunić.

Poznato je da je ,,Loto devojka" jedna od privlačnijih žena, za kojom su mnogi uzdisali. Inače, Nataliju vrlo često upoređuju sa popularnom svetskom glumicom Anđelinom Džoli. Po fotografijama se mogu i opravdati ovi navodi da je Natalija veoma podseća na popularnu glumicu Džoli.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

Inače, Natalija studira Akademiju umetnosti i neretko se pojavljuje u javnosti, no i kada se pojavi, svi se oduševe kako njenom lepotom, tako i savršenim stilom i ukusom za oblačenje. Ovog puta na jednom prestoničkom događaju, Natalija se pojavila u ležernom izdanju, ali efekat koji je kombinacija imala oduševila je sve prisutne.

Iako je upoređuju sa Anđelinom, prisutnim gostima privuklo je pažnju i koliko Natalija podseća na njenu majku, s obzirom na to da su sedele zajedno, mnogi su mislili da su sestre bliznakinje.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

03:34

SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA JAVNOST! Priznala nešto što nijedna žena ne bi! ZBOG OVOG sve bi htela da su u NJENOJ KOŽI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track