03:08

DŽENANU IZLAZI DUET, ZAMALO OTKRIO SA KIM: Zanimljiva je pesma, sviđa se OBOJICI! U planu i PESMICA ZA DECU

tražen

DŽENANU IZLAZI DUET: Zanimljiva je pesma, sviđa se OBOJICI! Pevač prelazi i U KANTAUTORE ZA DECU

Stars -

Jedan od najtraženijih kantautora Dženan Lončarević neumorno nastupa posle nedavno objavljenog hita. Pevač je za Kurir televiziju otkrio da komponuje i muziku, kao i da bi stvarao i pesmice za decu.

"Sve što sam ikada smislio i objavio ne zvuči za ove naše prostore. Nisam ni srećan ni zadovoljan, zapravo jesam, ali kada bih živeo u Americi. Vuče na strani rokendrol", započeo je pevač.

Kantautor kaže da se pojavljivao u više projekata za najmlađe.

"Krenuo sam kod Minje Subote, ali najsvežije su pesme Sergeja Ćetkovića koji je napravio par pesama o pravopisu i tome kako se neke reči izgoavaraju, a ja pevam divnu pesmu za decu na tom projektu", obelodanio je Lončarević.

U narednom periodu, kako kaže, od njega može da se očekuje da završi duet koji je započeo, kao i druge nedovršene pesme, a s obzirom na novogodišnju euforiju, neće manjkati ni nastupa.

"Ne mogu ti još reći ko je u pitanju. Biće jako zanimljivo, sviđa se obojici", ipak je na kraju zagolicao maštu publike.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:43

DŽENAN LONČAREVIĆ OTVARA KONCERTNU SEZONU NA OTVORENOM U NIŠU! Volim da osluškujem publiku, želim da svi na nastupu budu veseli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja