03:14

DARA OTIŠLA U PARIZ ZBOG JEDNOG KOMADA ODEĆE: Specifično je što je firma, svi znaju da radim i zarađujem

uživa u životu

DARA OTIŠLA U PARIZ ZBOG JEDNOG KOMADA ODEĆE: Firmirano je, svi znaju da radim i zarađujem FANOVE ĆE OBRADOVATI DVE VESTI

Stars -

Pevačica Dara Bubamara neretko intrigira javnost svojim životom. Nedavno je otputovala u Pariz da bi kupila jedan komad odeće.

- Specifično na haljini je firma. Svi znaju da radim i zarađujem, ali u današnjem vremenu mi je grozno da se spominju cifre - rekla je Dara.

Pevačica je navela da sebe ne sluša u kolima, već brze pesme kolega.

- Privatno ne slušam sebe u kolima. Pevam moje pesme na nastupima. Slušam strane pesme i balade, a u automobilu neke brze pesme - navela je Dara, i dodala da voli da sluša Cobija.

Fanove će obradovati vest da pevačica uveliko sprema sve za izbacivanje dve nove pesme.

Dara Bubamara
foto: Kurir Televizija

- Imam jednu brzu pesmu, čekam momenat da se smiri situacija oko korone pa da je izbacim, i jednu baladu sa momkom koji je nov na estradi. Prelepa je. Kada sam je čula, oduševila sam se - najavila je Dara nove hitove.

Još jedna stvar koja će obradovati sve one koji vole Darinu energiju i pesme jeste koncert koji se očekuje sledeće godine, ukoliko se situacija sa pandemijom poboljša.

- Čim se smiri korona, eto mene u Areni - sigurna je Dara.

Pevačica je otkrila i tajnu svog uspeha.

- Moja energija i snaga. Tu je negde i glava, izdržljiva i borbena. Razmišljam i već znam šta ću za sledeću godinu, za sledeći vikend. Volim svoju profesiju i to mi daje posebnu energiju - navela je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

DARA BUBAMARA POKAZALA LUKS STAN I DEKOLTE DO PUPKA! Pevačica izgrmela na Instagramu, utegla se, sve PUCA na njoj! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track