RAZVEDENI SU I SLOBODNI, OBOJE IMAJU DECU: Žika Jakšić opet bi da KLIKNE sa Slavicom Ćukteraš, sad imaju ono što nisu imali pre
Foto: Damir Dervišagić

hoće da se skrasi

RAZVEDENI SU I SLOBODNI, OBOJE IMAJU DECU: Žika Jakšić opet bi da KLIKNE sa Slavicom Ćukteraš, sad imaju ono što nisu imali pre

Stars -

Žika Jakšić, kako pišu domaći mediji, navodno želi ponovo da bude u emotivnoj vezi sa Slavicom Ćukteraš, te se o tome poverio svojim prijateljima.

Naime, Žika i Slavica su bilu u ljubavi još kada se ona pojavila u "Zvezdama Granda", ali kako su oboje objasnili bili su previše mladi, ljubomorni, eksplozivni, zato je veza pukla. Međutim, sada su oboje sazreli, oboje imaju decu, razvedeni su i slobodni i on smatra da bi trebalo ponovo da pokušaju.

Slavica Ćukteraš
foto: Damir Dervišagić

- Žika je dugo sam, imao je neke veze nakon razvoda, ali kako je i sam rekao, nije to bilo ništa ozbiljno - započinje izvor za "Scandal".

- Sad je poželeo da se skrasi, pa je u društvu pomenuo da možda on i Slavica sada uspeli jer su u dobrim odnosima, a kako je naveo, moguće da bi opet kliknuli jer je među njima uvek bilo hemije. E sad, da li se zezao ili stvarno planira nešto da pokuša saznaćemo uskoro - završava izvor.

Žika Jakšić
foto: Kurir televizija

kurir.rs

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track