BIVŠA DEVOJKA DEJANA MATIĆ PROŠLA KROZ AGONIJU ZBOG BIVŠEG MUŽA: Zvezda Granda ima dvojicu sinova, a evo kako danas izgleda!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ponosna

BIVŠA DEVOJKA DEJANA MATIĆ PROŠLA KROZ AGONIJU ZBOG BIVŠEG MUŽA: Zvezda Granda ima dvojicu sinova, a evo kako danas izgleda!

Stars -

Slađana Mandić pojavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" kao već afirmisana pevačica koja je 2012. godina imala jedan studijski album iza sebe.

Slađana Mandić
foto: Pritnscreen

Osim toga, široj publici je tada bila poznata i po tome što je nastupala sa Sašom Matićem na jednoj od pevačevih turneja, te, kako se pisalo i zbog emotivne veze sa njegovim bratom Dejanom.

Dejan Matić
foto: Sonja Spasić

Nakon učešća u pomenutom šouu, Slađana je nastavila da niže poslovne uspehe, premda je u jednom momentu "zapelo" na privatnom planu.

Naime, njenog supruga su navodno uhapsili 2017. godine zbog iznude novca od bogatog biznismena, kako su tada preneli domaći mediji.

Mandićeva danas izgleda posve drugačije, a često je prati epitet "pravog kameleona". Ona se po drugi put porodila u septembru prošle godine i na svet donela dečaka Nou.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:41

ZNAO SAM DA NIJE DOBRO: Dejan Matić se oprostio od Marinka Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja