ZA MENE JE ON VEĆ PREVARIO ŽENU! Zola udario na Gruju i na njegov BRAK, a on se OVAKO branio zbog odnosa sa Mimom! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

sukob

ZA MENE JE ON VEĆ PREVARIO ŽENU! Zola udario na Gruju i na njegov BRAK, a on se OVAKO branio zbog odnosa sa Mimom! (VIDEO)

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola tokom svog izlaganja komentarisao je cimere, te je iskoristio priliko da isproziva Nikolu Grujića zbog odnosa sa Mimom, s obzirom da je oženjen.

- Pohvalio bih Dalilu što je bila iskrena, jedinu zlu nameru koju sam video je prema Dejanu je kad sam neke stvari gledao spolja i kad sam video ponašanje sa Carem i paralerno sa Dejanom. Samo tad si ispala zlonamerna jer nisi skupila hrabrost kad se desio osećaj, da ga nisi pozvala sa strane i rekla da ne želiš više da budeš u braku. To da si rekla ne bi imalo 90% ljudi pravo da ti kaže ružnu reč. Đedopvić je rekao za Dejana da je zlonameran, složio bih se, ali ne mogu sebi da dozvolim da ga navedem. On da je najveći monstrum ne bih imao hrabrosti da ga navedem, jer ono što se njemu deslo - govorila je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

- Dalila sad nas hoće da posvađa - dobacio je Marko.

- Vas ne može da posvađa, vi ćete se lizati do kraja rijalitija - rekla je Dalila.

- Bavi se kalkulcijama - dobacila je Dalila.

- Ti si mesec dana kalkulisala u dva odnosa. Samo da kažem advokatu stigla mi je tužna od Dalile za psihičko maltretiranje, molim ga da reaguje - rekao je Dejan.

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

- Smatram da osobe u njegovom psihičkom stanju gore i žustrije reaguju - nastavio je Zola.

- To što on ima pravo da nešto uradi ne znači da nije uradio. Imam pravo da kažem - dodao je Đedović.

- Osoba broj dva je čovek sa kojim sam imao dobar odnos, a naervira me, a to je Gruja. Družili smo se, pričali i savetovali jedan drugog. Nakon našeg razgovara sam shvatio da ti okolo pričaš sa 80% ljudi, a na kraju poslušaš 0%. Prešao si sve moguće granice, mnogo je teže nego da ste se poljubili u usta. Ne znam da li smatraš da si ti nekoga zadržao kod kuće? - nastavio je Zola.

- Nisam rekao da sam zadržao - dodao je Zola.

- Za meneje on već prevario ženu - ubacila se Matora.

- Briga me šta mislite da li sam prevario ženu ili ne - odbrusio je Gruja.

- Tebi treba nekoliko meseci da upoznaš osobu, a koliko ti treba da legneš ispod pokrivača? To je veći čin - pričao je Čolić.

- Kod nas je jedan dan super, pa nije. Nemoguće je da ne može da promeni stvari. Ne dolazimo do nečega što je lepo, bude top, pa se pokvari - objašnjavao je Gruja.

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

- Kad dolazi do zvaršnog čina ti se povlačiš - rekao je Zola.

- Navešću osobu pod broj jedan, Miljanu. U mnogim situacijama je prema meni zlonamerna kad smo u svađi ponaša se jako loše, maltretira me i udara na stvari koje ne bi trebalo. Ne treba tako da se ponaša jer tvrdi da me je volela najviše na svetu. Ja ti ne želim loše, koliko god da se cnično smeješ. U mnigim situacijama ispadaš zlonamerna prema soobu za koju tvrdiš da voliš - pričao je Zola.

- Bićeš mi kombinacija dok smo u istom prostoru - rekla je Miljana.

- Ne možeš sa mnom tako da se ponašaš - dodao je Zola.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:20

MAJA BEROVIĆ UKRASILA LUKS STAN NA DEDINJU! Trudnu pevačicu uhvatila euforija, okitila TRI JELKE, pa pokazala sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track