01:51

Kija Kockar progovorila o gradonačelniku Banjaluke: Zvao me je Draško, hoće da okaje grehe!

ispričala detalje!

ZVAO ME JE DRAŠKO, HOĆE DA OKAJE GREHE! Kija progovorila: Vrištala sam na njega dok mi konačno nije PRIZNAO CELU ISTINU!

Stars -

Kija Kockar progovorila je o svom odnosu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, sa kojim je povezuju od letos, kada su zajedno uhvaćeni u Crnoj Gori.

Dodala je i da je imala okršaj sa gradonačelnikom Banjaluke, ali da joj je tokom telefonskog poziva priznao istinu, kao i da želi da okaje svoje grehe.

- On je moj pen pal, kao što je bio pre kad su se dopisivali iz daleka pismima. E tako i mi Beograd, Banjaluka. Ja sam vrištala na njega, on je rekao da će okajati grehe. On mi je konačno priznao celu istinu i zamolio me je da se raspitam odakle takve stvari novinarima odjednom - ispričala je Kija.

Kija Kockar
foto: Kurir televizija

A nedavno je pevačica zakopala ratne sekire sa Jelenom Karleušom.

- Što se tiče Jelene, ona je imala okršaj sa mnom, sve je to bilo zanimljivo. Volim da se svađam konstruktivno, a ne kad neko želi da me ponizi. Sećam da se da mi je producent tražio da ništa ne govorim, sem ako mi neka velika zvezda nešto ne kaže. Cela ta svađa se brzo završila -

Kija Kockar
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:35

kija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track