03:52

Ivana Selakov i Mirza Selimović o planovima za Novu Godinu

ESTRADA

MIRZA I IVANA SELAKOV SPREMAJU SPEKTAKL! Za kameru Kurir televizije otkrili planove za Novu Godinu, pevač spomenuo i SVADBU

Stars -

Ivana Selakov i Mirza Selimović spremaju neviđeni provod za doćek Nove godine. Ivana će pevati u hotelu na Zlatiboru, a Mirza u istom hotelu u našem glavnom gradu.

- Čula sam da je već ceo kapacitet prostora ispunjen i meni je mnogo drago zbog toga. Ljudi su željni provoda, mi nismo mogli prošle Nove Godine nastupati. Ćerkica je već sad velika, zajedno sa suprugom i sa njom bićemo zajedno na Zlatiboru. Spojila sam lepo i korisno - rekla je Ivana.

Ivana Selakov
foto: Kurir televizija

Mirza je, kako kaže, srećan što će Novu Godinu dočekati u Beogradu jer ga publika tu obožava.

- Nešto je kliknula između mene i Beograda, i jako mi je drago što je to tako. Atmosfera na nastupima uvek bude dobra i siguran sam da će tako biti za Novu Godinu. Kad ne nastupam, volim da treniram, čim preskočim par dana počnem da kriziram - kaže pevač.

Mirza Selimović
foto: Kurir televizija

Popularni mladi pevač već godinama je u emotivnoj vezi sa manekenkom Jelenom Knežić, za Kameru Kurir televizije otkrio je i da li planira svadbu.

- Ništa ne forsiram u životu, desiće se u pravo vreme - rekao je Mirza.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:50

PODMEĆU NOGE, OSEĆA SE SUJETA! Mirza Selimović PROGOVORIO o SVAĐI sa kolegama: Sve sam osetio na SVOJOJ KOŽI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track