UBICO, KLOŠARU, NASILNIČE! Skandalozna svađa Dalile i Saleta! Mujićeva iznela šok stvari koje je on rekao misleći da ga ne SNIMAJU
Foto: Pritnscreen

strašno

UBICO, KLOŠARU, NASILNIČE! Skandalozna svađa Dalile i Saleta! Mujićeva iznela šok stvari koje je on rekao misleći da ga ne SNIMAJU

Rijaliti -

Dalila Dragojević je pod sve većim pritiskom u kući, a mnogi zadrugari koriste priliku da je zakače. Naime, ona se ovoga puta žestoko posvađala sa Saletom Luksom iako su do skoro provodili dosta vremena zajedno i slagali se oko mnogih stvari.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

- A ti klošaru, približi se još jednom mojim stvarima, svaka majčica, sve što imaš od stvari, biće ti izrezano na sitne delove. Ovde se ubico nećeš iživljavati nad ženama. Da, da ti si ubica. Danas si mi uzeo dva nesesera i bacio na krevet. Nemoj mi izigravati Filipa, jer Filip ne možeš da budeš. Ja kad se budem obratila čelnicima ove kuće jer sam shvatila da sam zivotno ugrožena, letećeš iz ove kuće, to ti ja kažem - vikala je Dalila.

- Ti što ne ceniš prijatelje i onda misliš da možeš da pišaš po svima, to ej tvoj problem - pokušavao je da se odbrani Sale.

- Ti si ubica i nasilnik, čovek koji ima 46 godina a došao je ovde da se iživljava nad mladim devojkama - hvatanjem Viki za vrad, udaranjem čaprićke za nogu, napadao si i Staniju, a sad ameni bacaš stvari - istakla je Dalila.

- To što si meni ti izjavio ljubav u pušioni kada sam bila najranjivija, a onda si došao, kada sam bila pored šporeta, pa si me zagrlio i veoma snažno pritisnuo oko vrata poput zveri i onda poljubio. tada sam došla kod tebe, ako me budeš još jednom tako poljubio, videćeš svoga boga. Ja ti nisam ni ova ni ona - objašnjavala je Dalila.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja