POPULARNOST MU DONELA I PROBLEME! Gavrilović: Devojka psihopata me je pratila u stopu, na kraju joj je LAV ODGRIZAO RUKU!
Foto: Sonja Spasić

BIZARNO

POPULARNOST MU DONELA I PROBLEME! Gavrilović: Devojka psihopata me je pratila u stopu, na kraju joj je LAV ODGRIZAO RUKU!

Stars -

Ivan Gavrilović u svojoj životnoj ispovesti za Kurir prisetio se i kakvih je sve problema imao sa obožavateljkama tokom karijere.

Ivan Gavrilović
foto: Ana Paunković

- Ja sam veće muke imao s devojkama, pojedinim, ne sa svima. Uvek imaš takvih likova koji imaju neki problem, izmisle priču. Bila je jedna žena, nije bila normalna, ja pevam u Leskovcu, ona je tamo, ja pevam u Inđiji, ona je tamo, gde god sam pevao po Jugi, svuda je bila. Bude mi ispred kuće jedanput, ja sam počeo stvarno da je se plašim. Stojim i gledam kroz prozor, ona stoji i gleda kao psiho, u jednom momentu mislim da l’ da je prijavim policiji, šta da radim... I posle saznam da je ta ista osoba otišla u zoološki vrt i krenula da mazi lava i lav joj odgrize celu ruku! Lav ili tigar, slagaću vas. Takva bizarna priča.

Možeš da zamisliš kakav je to mentalni sklop ljudi, kad se zainati i hoće da ti uradi nešto ružno. Meni je to bilo čudno. Ona dolazi ispred moje gajbe, uhodi me. I tako ova sledeća isto, o tome su pisali mediji pre nekoliko godina. Izmislila je kako ima dete sa mnom, ma svašta, bre! Ima tih neprijatnosti sa tim psiho slučajevima, čovek mora da bude mrtav hladan, ali u današnje vreme mora da se reaguje - ispričao je Ivan za Kurir.

Ivan Gavrilović
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/A.D/J.M.

Bonus video:

01:03

IVAN GAVRILOVIĆ ŽENI LJUBAVNICU! Pevač otkrio kako je protekao SUSRET SA ŽENOM posle rijalitija i koji su mu planovi sa MILIJANOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja