ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Crnokosa prodaje lažan nakit, Vatrena u vezi s dilerom!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Crnokosa prodaje lažan nakit, Vatrena u vezi s dilerom!

Stars -

Zdravo, dragi moji, vidim da ste prethodnih nedelja pogodili sve likove o kojima sam pisala u kolumni, što mi je posebno milo. Znam da jedan deo vas, koji pomno pratite sva zbivanja na javnoj sceni, takođe raspolaže tračevima, pa budete slobodni da ih podelite s nama, kao i do sada.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Danas ćemo druženje početi s pričom o Vatrenoj, igračici iz jedne popularne grupe. Znate već kako je ona počela karijeru, tako što se vucarala sa starijim oženjenim čovekom, a kako se još nije oslobodila tog lika, prinuđena je da šrvlja na sve strane. Moji izvori su mi dojavili da se spanđala s nekim sitnim dilerom kod kojeg stalno odlazi u predgrađe prestonice. On je više puta bio u zatvoru zbog dilovanja, ali i zbog nasilja, pa se nadam da će Vatrena uspeti da izbegne batine od njega.

Crnokosa pevačica srednje generacije, zvaćemo je Pčelica zbog njenog imena, već duže vreme je u ozbiljnoj krizi. Posla nema, pa se snalazi kako zna i ume. Poznato je za nju da se ranije bavila najstarijim zanatom, a sad, kad je ušla u godine, ni za to više nije. Kako sam čula, Pčelica sad prodaje nekakav nakit preko interneta koji reklamira kao pozlaćen, a u stvari nije. Ona ga kupuje po buvljacima i lakovernim mušterijama uvaljuje po pet puta većoj ceni, ali već su je provalili. Navodno, jedan nezadovoljan kupac je Pčelicu prijavio zbog prevare, pa je morala da daje iskaz u policiji.

Dugo vam nisam pisala o Plavoj, a to je zato što se ona dosta primirila i nije ni bilo povoda. Ali kako sam čula, ni njoj ne cvetaju ruže, iako se trudi da javnosti predstavi kako je sve u redu. Ne bih da pišem o tim detaljima, vrlo je potresno. Nadam se da će se sve to brzo rešiti.

Limunada je psihički veoma loše. Niko ne zna u čemu je problem s tom devojkom, zbog čega ima toliko problema i stalno pije jake lekove, a poboljšanja skoro da nema. Pričaju mi da stalno ide kod lekara, roditelji je vode po manastirima i gde sve ne, ali ništa. Iz godine u godinu pije sve jaču terapiju, ali se to još ne primećuje po njoj. Nekako uspeva da pred kamerama izgleda raspoloženo i veselo, a zapravo je veoma depresivna u duši.

Videli ste da je Čuperko opet aktuelan u medijima. Mogu da vam kažem da će u narednom periodu tek biti afera oko njega jer taj čovek nije prevario samo onog koga nije upoznao. Polako, sve će se otkriti i maske će pasti.

Toliko od mene, čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

GOCA LAZAREVIĆ O TOMI: Bio je PLEMENIT, dobro ga je bilo imati kao PRIJATELJA, ali njegovoj porodici NIJE BILO LAKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track