HARIS DŽINOVIĆ U STRAHU OD KATABAZE: Crna svadba snimana u vili pored pevačevog doma na Senjaku! MNOGO JE NERVOZAN
Foto: Nikola Anđić, Firefly, Dragan Kadić

hit priča

HARIS DŽINOVIĆ U STRAHU OD KATABAZE: Crna svadba snimana u vili pored pevačevog doma na Senjaku! MNOGO JE NERVOZAN

Stars -

Haris Džinović u poslednjih nekoliko meseci nema mira zbog luksuzne vile na Senjaku koja se nalazi odmah pored njegove kuće.

Haris Džinović
foto: Nikola Anđić

Njih deli samo ograda, a zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi postala je pravi hit za snimanje domaćih serija. Tako se eksterijer ove vile našao u poslednje dve epizode serije "Crna svadba" kao lokacija gde živi jedna od junakinja - Kapetan, koju tumači Borka Tomović, a koja je postala centralna tema prve sezone. Osim u ovoj seriji, isti prostor korišćen je i u novoj sezoni serije "Besa".

Haris Džinović
foto: Printscreen RTS

Ipak, ovo se ne sviđa gazda Harisu, koji je poslednjih meseci očajan. Kako Kurir saznaje, njemu smeta veliki broj ekipa koji rade na serijama, zbog čega nema mira.

- Haris je mnogo nervozan u poslednje vreme. Smeta mu što mu se oko kuće vrti veliki broj ljudi, što su kamere na svakom ćošku. Ovu kuću su i sagradili na mestu koje je malo povučeno i mirno, a sada samo nešto snimaju, što njemu nikako ne odgovara. Žalio nam se i kaže da nikad tu ne bi živeo da je znao da će biti tako. Melini i njegovoj deci, naprotiv, ovo imponuje i stalno mu govore da nije u pravu i da to što se u njihovom komšiluku snimaju serije samo pokazuje da su napravili pravi izbor lokacije na kojoj će da se skuće - navodi izvor.

Haris Džinović
foto: Printscreen/Superstar

Podsetimo, Džinović i njegova porodica žive u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara na Senjaku. Ona je koštala više od dva miliona evra, a građena je pune četiri godine.

Naša ekipa letos je posetila njegov dom, gde smo i razgovarali s jednim od njegovih prvih komšija.

Haris Džinović
foto: Nikola Anđić

- Mnogo su nas nervirali ti radovi na njegovoj kući, stalno je nešto rušio i menjao, nikad nije bio zadovoljan. Od majstora i buke smo poludeli, ovde je veoma miran kraj. Stalno je obilazio radove, menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili. Sad je već sve u redu, ostalo je još nekoliko sitnica, kao što vidite i sami. Inače su fini ljudi. Viđam ih svakodnevno, ali nikad zajedno. Kao da vode potpuno odvojene živote - otkrio nam tada komšija Džinovića.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

04:41

HARIS DŽINOVIĆ DAO SAVET PRIJATELJU: Moraš imati dobru pesmu, ja je čekam godinama, pa je nisam dočekao (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track