NJIH DVE ŽELE NA EVROVIZIJU! Pevačice se prijavile za takmičenje, ne znaju šta ih je snašlo: Moji saradnici su me iznenadili!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

žele da predstavljaju srbiju

NJIH DVE ŽELE NA EVROVIZIJU! Pevačice se prijavile za takmičenje, ne znaju šta ih je snašlo: Moji saradnici su me iznenadili!

Stars -

Pevačice Sara Jovanović i Anđelina prijavile su se na konkurs za pesmu za Evroviziju koji organizuje RTS, kako bi se izabrao srpski predstavnik na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022. godine u Italiji.

Sara Jo
foto: Printskrin/Instagram

Sara se prijavila u poslednjem trenutku, dok su Angelinu prijavili njeni saradnici.

- Mi ne bismo bili mi da ovo nismo uradili u poslednjem trenutku… - napisala je Sara na Tviteru uz fotografiju svoje prijave, a interesantno je i to da je Sara rođena i odrasla u Italiji, gde će takmičenje biti održano naredne godine.

Anđelina
foto: Printscreen/Instagram

- Ljudi moji, srce će mi iskočiti ... Moja ekipa iz studija me je sinoć prijavila na Beosong! To je pesma u koju jako verujem, ali joj se nije dalo nikako da je izbacim, sada je prijavljena. Valjda je moralo tako, vidimo se tamo - poručila je Angellina na Tviteru.

Sara i Angellina dobile su veliku podršku svojih fanova koji se nadaju pobedi.

Inače, Sara je već jednom učestvovala na Evroviziji i predstavljala Srbiju, 2013. godine, ali kao članica grupe "Moje tri", kada je nastupala sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Sara Jovanović, Sara Jo
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:09

SARA JO GRMI U BELOM! Pevačica se razgolitila, nosi dubok dekolte bez brusa, muškarci se tope od VRELIH KADROVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track