RUŽA RUPIĆ ISTRČALA UPLAKALA, DOŽIVELA NERVNI SLOM: Pevačicu u najgorem mogućem trenutku ostavio dečko i to joj stigla OVA PORUKA
Foto: Printscreen/Youtube

TEŠKO JE TO PODNELA

RUŽA RUPIĆ ISTRČALA UPLAKALA, DOŽIVELA NERVNI SLOM: Pevačicu u najgorem mogućem trenutku ostavio dečko i to joj stigla OVA PORUKA

Stars -

Pevačicu Ružu Rupić navodno je ostavio je dečko tokom snimanja njenog spota za novu pesmu.

Mlada pevačica kako saznaje Svet dobila je slom živaca i kao "oparena" napustila snimanje. Kako otkriva izvor blizak pevačici, njen sad već bivši dečko, saopštio je Ruži da je među njima gotovo, porukom, dok je ona snimala spot za novu pesmu, koju već neko vreme najavljuje na svom Instagramu.

Kontra Show, Kontra šou, Ruža Rupić
foto: Stefan Stojanović

- Bilo je jako napeto i neugodno. Danima smo se spremali da snimamo spot i Ruža je kao uvek dala sebe do kraja. Tokom snimanja stigla joj je poruka od dečka da ne želi više ništa s njom, da ne može da podnese njena svakodnevna snimanja, slikanja, sve te ljude oko nje i da je bolje da se ne viđaju - otkriva izvor blizak Ruži.

Inače je Ruža posle toga navodno "uhvaćena" nesređena i vidno iznervirana kako se raspravlja i viče na telefon da ju je cela ulica čula.

Ruža Rupić
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

01:35

RUŽA RUPIĆ O INFUZIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track