DANAS JE MNOGI NE BI PREPOZNALI: Vesna je žarila i palila na ESTRADI pre 20 godina, pa se udala za političara i nestala sa SCENE!
Foto: Printscreen/Youtube

posvetila se džezu

DANAS JE MNOGI NE BI PREPOZNALI: Vesna je žarila i palila na ESTRADI pre 20 godina, pa se udala za političara i nestala sa SCENE!

Stars -

Pevačica Vesna Pisarović pre dvadesetak godina uživala je popularnost širom regiona, te imala brojne hitove, poput pesama "Da znaš", "Sasvim sigurna" i "Dolje, na koljena", a na iznenađenje mnogih odjednom je odlučila da se povuče sa estrade.

Vesna je rođena u Brčkom. Prvi album objavila je 2000. godine, a 2002. je predstavljala Hrvatsku na Evroviziji, dok je u jeku slave odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

Pre 12 godina udala se za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara srpskog porekla Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

Posle izvesnog vremena vratila se muzici, ali se posvetila drugom žanru - džezu.

- Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava - rekla je jednom prilikom Vesna, koja će u aprilu napuniti 43 godine.

Vesna Pisarević
foto: pritnscreen

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:05

Momčilo Bajagić Bajaga o tome da je morao da studira nuklearnu fiziku kako bi mogao da nastupa sa Ribljom Čorbom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track