Najnovije vesti

ČOVEK ME POVUKAO ZA RUKU SA BINE I PAO SAM NA KOLENA: Pričalo se da je Mile Kitić dobio batine na nastupu, a ovo je prava istina!
Foto: Ana Paunković

ISKRENO

ČOVEK ME POVUKAO ZA RUKU SA BINE I PAO SAM NA KOLENA: Pričalo se da je Mile Kitić dobio batine na nastupu, a ovo je prava istina!

Stars

Mile Kitić nedavno je doživeo veliku neprijatnost na nastupu u Švajcarskoj, a govoreći o drami koja ga je zadesila, istakao je kako za tako nečim u stvari nije bilo nikakve potrebe.

Sve što je gost u stvari želeo bila je pesma, ali kako je popio čašicu više nastao je haos, priča Mile u "Premijeri".

Mile Kitić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- Taj čovek nije imao lošu nameru. Znate, ja 40 godina nastupam i po kafanama, dođu svakakvi ljudi, ludi, napiju se, nekome se ja ne svidim kao pevač ili kao lik... Ipak, ja smirim situaciju, priđem tom nekom i kažem: 'Hoćemo li da popijemo jedno piće?' - počeo je Mile priču, pa nastavio:

- Šta bi trebalo, svako veče da se svađam sa nekim?! Uostalom, retko ko je lud da plati kartu da sluša nekoga ko mu se ne dopada, zato i nema mnogo takvih situacija. Ipak, jedna se desila u Švajcarskoj. Nastupao sam u jednoj diskoteci i nekih 5, 10 minuta pred fajront, jedan čovek mi je tražio da otpevam jednu svoju pesmu... Ja sam mu rekao: 'Važi, samo da završim ovu pesmu koju sad pevam'. Ja nisam video lošu nameru u licu tog čoveka, a posle svih ovih godina iskusan sam da ocenim da li je neko naoštren ili nije. On me je povukao za ruku kad sam krenuo da se penjem uz stepenice, pa sam zbog toga promašio stepenik i pao na kolena - naglasio je pevač.

Mile Kitić
foto: Nemanja Nikolić

- Posle je ispalo kao da je on mene pretukao, ali to nije istina. Sve se desilo slučajno, jer je čovek hteo samo da me povuče ponovo da mi kaže isto to za pesmu. Obezbeđenje ga je odvuklo i pretuklo, a ja sam im odmah rekao: „Nemojte ga dirati. Čovek se samo napio". Još je tu upala i njegova žena i počela da plače i govori: „Nemojte, imamo dvoje male dece" ...Eto, čovek nije imao lošu nameru, a ispao je haos. Srećom se nisam povredio, ali mogao sam isto tako da padnem i povredim se mnogo teže - zaključio je Kitić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Mile Kitić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs

Bonus video:

UDARA U GLAVU KO ŠAMPANJAC: Mile Kitić napravio feštu na nastupu
00:21

UDARA U GLAVU KO ŠAMPANJAC: Mile Kitić napravio feštu na nastupu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja