TRUDNA ANA SEVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD! Pevačica pokazala gde UŽIVA, a svi se pitaju kako joj uspeva da tako DOBRO IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

BLISTA

TRUDNA ANA SEVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD! Pevačica pokazala gde UŽIVA, a svi se pitaju kako joj uspeva da tako DOBRO IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Trudna Ana Sević napustila je Beograd i otišla je na Taru kako bi uživala u zimskim čarolijama i snegu.

Ana Sević
foto: Printscreen/Paparaco Lov

Inače, pevačica posle dve devojčica, sada čeka dečaka. Prvo dete dobila je u braku sa Darkom Lazićem, devojčicu Lorenu, a drugu devojčicu sa sadašnjim suprugom Danijelom.

Oni su objavili da će ponovo postati roditelji, ali ovoga puta čekaju dečaka.

- Snežne čarolije. Najlepša na svetu - Tara, napisala je Ana na Instagramu,a svi se pitaju kako joj uspeva da tako dobro izgleda.

Podsetimo, Ana Sević ima ćerku Lorenu koju je dobila iz braka sa kolegom Darkom Lazićem. Ona se za sadašnjeg supruga venčala prošle godine, na tajnom venčanju u selu kod Šapca, a zatim su otputovali na papreno skup medeni mesec. U decembru prošle godine dobili su ćerku Senu, a krajem marta njihovoj porodici će se pridružiti i jedan sin.

Ana Sević
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:03

ANA SEVIĆ UŽIVA U RASKOŠI NA MEDENOM MESECU! Pevačica otputovala sa mužem i ćerkom, ovde se BAŠKARI i pokazuje TOP LINIJU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja