ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Trandža upetljana u mutne poslove! Madam prebila bivšu radnicu!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Trandža upetljana u mutne poslove! Madam prebila bivšu radnicu!

Stars -

Zdravo, dragi moji, znam da vam proteklih dana nije bilo dosadno, bar što se tiče estradnih dešavanja jer je bilo skandala i svađa u sasvim dovoljnoj meri.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Zahvaljujući tome, Trandža je dospela u žižu interesovanja, mada je realno nebitna i verovatno je nikad niko ne bi ni pomenuo. Za nju već duže vreme znam da se bavila svim i svačim samo da bi došla do para, vucarala se sa oženjenim krimosima, prodavala telo, ali sam se iznenadila kad sam čula da je bila upetljana u jednu veliku aferu. U pitanju je dilovanje kartica preko granice, koje je vodio njen tadašnji partner. Ona je sve vreme bila uključena s njim u ilegalni biznis, kažu da je čak bila i mozak operacije, što je vrlo čudno jer je poznato da nije baš inteligentna. Na posletku se ona nekako izvukla robije, jer je upecala uticajnog baju, a njen bivši je pobegao na kraj sveta.

Ko redovno čita moju kolumnu, seća se da sam pre dve nedelje najavila jedan estradni razvod i on se desio pre neki dan. Ja sam, iskreno, mislila da će se taj veštački brak raspasti mnogo pre, ali prevarila sam se. Uglavnom, mediji su pogodili šta je razlog kraha braka, a koliko čujem, Pobednica uveliko teši svoju devojku, koja je razočarana što se saznalo za njih dve. Poznajući Pobednicu, neće ta veza dugo trajati.

Udavača, koju ćemo zvati Madam, neko veče je napravila haos u jednom restoranu. Srela je svoju bivšu radnicu koja joj je, izgleda, na kvarno otela klijenta s kojim je sad u šemi, pa je ova izgubila zlatnu koku. Kad ju je ugledala, Madam je skočila i prišla njenom stolu, uhvatila je za pramen kose i počela da je vuče i preti joj da će je polomiti. Prisutni ljudi su bili šokirani njenim ponašanjem. To je, kažu mi, trajalo sve dok menadžer lokala nije prišao i razdvojio ih. Ovo nije prvi put da Madam pravi slične incidente, sećate se kako je nokautirala devojku svog bivšeg muža, iako joj ništa nije skrivila.

Nisam vam rekla jedan sočan trač. Čula sam još pre nekoliko nedelja da Pomahnitala ima problem sa otplatom stanova koje je kupila u prestonici i da nije platila poslednjih nekoliko rata. Više puta je dobila opomenu pred utuženje, pa je nekako u poslednjem momentu uspevala da pozajmi pare i da plati. A sad, kako čujem, više nema od koga da traži lovu, pa joj tužba i javna bruka izgleda ne ginu.

Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

53:12

SCENIRANJE 03.10.2021. TOMA ZDRAVKOVIĆ 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track