HRABRA

ŽESTOK OBRAČUN JK SA HEJTERIMA! Bez dlake na jeziku ZAPUŠILA USTA svima: Imam M*DA da kažem šta mislim KUKAVICE PRIČAJU IZA LEĐA

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša uveliko se sprema za novogodišnji nastup ispred Skupštine u Beogradu, koji je sama nazvala krunom svoje dugogodišnje karijere.

Lepa pevačica u više navrata istakla je da će građani Srbije imati priliku da vide spektakl svetskih razmera, a ne krije da će svoje atraktivne modne kombinacije upravo menjati napolju po velikom minusu.

Kao što sve oko Dive podigne prašinu u javnosti, tako je i sa predstojećim nastupom, pa su je mnogi "zli jezici" i hejteri prozvali da je "režimska pevačica".

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

U svom stilu Jelena Karleuša je pred kamerama Kurir televizije poslala svima koji ne govore lepo o njoj jasnu poruku.

- Ako je i jedna javna ličnost ikada, koja nije pripadala nijedoj političkoj stranci imala hrabrost, stav, pa i ono što oni naviše vole da kažu - m*da i da se ne plaši nikoga, ja sam poslednja osoba u ovoj zemlji kojoj treba tako nešto da spočitavaju, jer za razliku od onih koji to govore, ja sam učinila i rekla za njihova tri života. Oni su jaki samo iza anonimnih profila na tviteru, a ja imam i ime i prezime i iza svakog stava stojim svojim imenom i likom, i ako imaju nešto da mi kažu, neka mi kažu u lice, jer ovako kukavički ja ne računam da mi se obraćaju uopšte - istakla je JK.

Nastavlja hrabro da korača ka svojim ciljevima i u inat hejterima, a kako kaže na želje više ne računa, jer je sve svoje ostvarila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track