03:33

ACO PEJOVIĆ SPREMA NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL! Karte već rasprodao, otkrio kojom pesmom će započeti nastup

vesela noć

ACO PEJOVIĆ SPREMA NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL! Karte već rasprodao, otkrio kojom pesmom će započeti nastup

Stars -

Pevač Aco Pejović Novu 2022.godinu dočekaće u Beogradu, a sada je otkrio kojom pesmom će započeti novogodišnje veče, da li će se u repertoaru naći pesme iz filma "Toma" i da li će imati koncert sledeće godine.

Na repertoaru će se naći sve pesame iz filma Toma koje je on otpevao, kao i mnogo drugih koje nisu bile u filmu a njegove su. Film je ostavio veliki utisak na njega kao i na publiku.

Otkriva nam da ima informacije da će u narednoj godini biti dozvoljena neka veća okupljanja, iako nije upoznat sa dozvoljenim kapacitetom, priznaje da se nada koncertu.

- Baš sam sinoć razgovarao sa menadžerom koji ima neke informacije da će ovo sa koronom malo da stane i da će se dozvoliti neka veća okupljanja. Publika može da očekuje veselu noć sa šarenim repertoarom, bend će biti u proširenom sastavu. U principu svaku Novu Godinu počinjem sa pesmom Zdravka Čolića "Dobra vam noć prijatelji" - rekao je Pejović.

Aco Pejović
foto: Kurir televizija

Za početak najavljuje pravi spektakl za sve one koji su kupili kartu mesec dana unapred i njegov nastup za novogodišnje veče.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:27

BJELOGRLIĆ JE NAPUNIO 58 GODINA, A OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Pevao mu ACO PEJOVIĆ, a i jedna glumica na uvce VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track