ŠOK PAPARACO! Sale Tropiko uhvaćen kako rovari po KONTEJNERU pošto je Jovana s decom napustila stan (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Paparavo Lov

paparaco lov

ŠOK PAPARACO! Sale Tropiko uhvaćen kako rovari po KONTEJNERU pošto je Jovana s decom napustila stan (FOTO)

Stars -

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, i njegova supruga i pevačice Jovane Pajić se razvide, što je izazvalo veliku buru u javnosti budući da je njihov brak važio za jedan od skladnijih brakova na estradi.

Ipak, kako oboje nisu hteli da detaljno komentarišu svoj odnos, ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je isprati Saletov korak i sazna nešto o njegovom "novom" životu.

Sale Tropiko
foto: Pritnscreen/Paparavo Lov

Naime, Sale je izašao iz zajedničkog stana, za koji se pričalo da se Pajićeva odselila još pre mesec dana sa ćerkicama. Ipak, frontmen grupe "Tropiko bend" usnimljen je kako odvozi stariju naslednicu u školu, a zatim i mlađu u vrtić.

Dan kasnije, paparaco ekipa usnimila je Saleta kako, ni manje, ni više - rovari po kontejneru. Pevač je izgleda nešto greškom bacio, pa je to probao da pronađe, ali bezuspešno.

Sale Tropiko
foto: Pritnscreen/Paparavo Lov

Nešto malo kasnije, Cvetković se uputio u jednu prestoničku stomatološku ordinaciju, u kojoj se kratko zadržao, a zatim posetio i jedan kafić.

Nakon toga, pevač se vratio svom automobilu i pokupio stariju ćerku iz škole, pa možemo zaključiti da se, osim zajedničkog života sa surpugom Jovanom, pevačev život nije mnogo promenio.

kurir.rs/paparaco lov

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track