08:54

RELJA OTKRIO ŠTA MU JE NIKOLIJA REKLA ZA ŽESTOKE SCENE S*KSA!

VRELO

SCENE ŽESTOKOG S*KSA RELJE I MAKEDONKE PODIGLE PRAŠINU! Otkrio DETALJE sa snimanja INTIMNIH SCENA, a Nikolijina reakcija ŠOKIRALA

Stars -

Druga sezona serije "Besa" obradovala je domaću publiku, a među novim likovima našao se i Relja Popović koji se odlično snašao u glumačkim vodama.

- Nakon epizoda koje su prikazane, ljudima je jasno zašto sam pristao na ulogu i sto sam izabrao baš ovu ulogu da se vratim kao glumac. Već sam govorio da sam obožavao prvu sezonu. Kada je stigla ponuda za ovu drugu sezonu, bez čitanja scenarija sam znao da cu prihvatoti ulogu. Inace nikada ne gledam sebe kada snimam neke kadrove, jer volim da ostanem fokusiran na to što radim. Ima još šest epizoda, pa da vidim da li ce se iznenaditi pozitivno ili negativno. A tek sledi ono najbolje - kaže Relja Popović za Kurir televiziju.

Relja
foto: Kurir Televizija

Naime, veliku pažnju privukle su scene žestokog seksa koji Relja u seriji ima sa makedonskom glumicom Kamkom Točinovski, a koje će se emitovati u narednim epizodama. Jedna od tih scena nalazi se u trejleru za novu sezonu serije.

Relja
foto: Kurir Televizija

Kako se vidi u trejleru, Ana, koja je od prvog trenutka bacila oko na Lukinog telohranitelja, konačno je uspela da zavede mlađeg frajera, sa kojim će, pored akcije i gužvanja posteljine, imati i ozbiljne razgovore.

- Nema scene izmedju te scene (scena seksa) i neke druge scene. Ona jeste intimnija, u tom smislu. Scena kao scena. Podjednako te scene seksa zahtevaju fokus, kao i neke druge scene. Možda je ženama, verovatnije, mrvicu neprijatnije nego muškarcima, ali tu se produkcija pobrine da sto manji broj ljudi bude tu dok se scena snima. I da se glumci osecaju što prijatnije. Kamka i ja smo sve vreme imali lep odnos i lepu saradnju, pa i u toku tih scena - rekao je Relja, a na pitanje voditeljke da li mu je ova scena bila neprijatna rekao je:

Relja
foto: Kurir Televizija

- Meni ove scene nisu bile neprijatne. To je deo posla. Scene nisu eksplicitne.

- Medju nama (njega i Nikolije) nema tajni, gluma je poziv. Nikolija zna moju ulogu. Sa njom sam i prolazio moj lik. Najviše sam sa Nikolijom čitao scenario. Ako Nikolija bude htela da glumi, ako neko prepozna da ona ima dara, ako se ona oseća dobro u tome zasto da ne, i dodao da bi on voleo da Nikolija radi ono što ona voli i da je na njoj odluka.

Relja
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Bonus video:

09:46

RELJA POPOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! O njegovoj novoj ulozi svi pričaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track