18:03

POTPUNA DUHOVNA TRASFORMACIJA NEKADA MEGA POPULARNOG PEVAČA! Otkrio novog sebe

promenio se

POTPUNA TRANSFORMACIJA NEKADA MEGA POPULARNOG PEVAČA Posle 200 na sat, pištolja, opasnih devedesetih, POSVETIO SE PROUČAVANJU VERE

Stars -

Ivan Gavrilović nekad je bio mega popularan pevač u Srbiji i regionu. Njegove pesme se i dan danas rado slušaju, a za televiziju Kurir, otkrio je kakvim životom danas živi.

- Osećam se da sam ponovo u Ekonomskoj i da sa svojim bendom sviram. Kao da imam 20 godina. Svoju mladost nikako ne mogu da prevazem - rekao je pevač Ivan Gavrilović za televiziju Kurir u uživo uključenju.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir Televizija

- Čudo se desilo. Svi su oko mene shvatali da ja pripadam mojoj kući. To što mi je oprostila je njena veličina. ovo je moja broba. Kad smo zajedno, ta ljubav mora da pobedi. Uvek sam bio vernik. Kroz svoje duhovno iskustvo i razne situacije, shvataš da nije samo do nas, već da ima nešto veće, iznad nas. Volim da se bavim tim pitanjima, onda čovek pomisli: "Bože, sta se ovo dešava", objasnio je Ivan za Kurir televiziju.

U svojoj biografiji i emisiji „Goli život“ je opisao burnu vezu sa ćerkom bivšeg predsednika Republike Srbije, Marijom Milošević, u kojoj je, zamalo, stradao. Pored lascivnih detalja, tvrdio je da su ljudi iz DB-a u Atini pokušali da ga ubiju.

Podsetimo, 1994. godine je izdao prvi solo album pod nazivom „200 na sat“ na kome je istoimena pesma proglašena za hit godine, a album za najuspešniji. Postao je kralj diskoteka čije su pesme bile prve na većini top-lista. Zbog toga se smatra jednim od simbola muzike devedesetih godina prošlog veka. Snimio je 10 albuma i na svakom od njih se izdvojilo po par hitova. Kurir.rs

Bonus video:

01:58

CELA ESTRADA NA SLAVLJU: Milica zapevala na podu, Slavica mešala kukovima, a kad je ona zapevala svi POSKAKALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track