POTRESNA SCENA NA GROBLJU LEŠĆE: Devojčice i dečaci pobegli iz ŠKOLE kako bi se oprostili od svoje Kike BILA IM JE IDOL (VIDEO)
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

tuga

POTRESNA SCENA NA GROBLJU LEŠĆE: Devojčice i dečaci pobegli iz ŠKOLE kako bi se oprostili od svoje Kike BILA IM JE IDOL (VIDEO)

Stars -

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, biće sahranjena danas u 13 sati na groblju Lešće.

Porodica i prijatelji okupili su se na Lešću, a među prvima su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: "Poslednji pozdrav Kiki". Njena rođena sestra Ivana tužnog lica nosi Kikinu fotografiju.

00:32

SAHRANA KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Porodica stigla na Lešće, sestra drži njenu sliku i lije suze, majka je drži pod ruku

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, ne mogu da se pomire sa tim da je više nema. Dečaci i devojčice u suzama su došli da se oproste, a navodno su pobegli i sa školskih časova kako bi prisustvovali sahrani.

Kristina Kika Đukić, Sahrana
foto: Kurir

Majka mlade influenserke nedavno je rekla da porodica želi da je sahrani prema običajima Srpske pravoslavne crkve, uz opelo koje će služiti sveštenik. Kako se navodi u saopštenju porodice, nizvesno je da li će sveštenik održati opelo zbog sumnje da se devojka ubila.

00:19

Počelo opelo preminuloj jutjuberki, lica bleda od bola ispred kapele na Lešću

Podsetimo, Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpela nasilje na društvenim mrežama.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track