VANBRAČNI SIN NIJE STIGAO NA SAHRANU OCU: Dario Rokvić iz Kanade došao na 40 dana Marinku i evo koliko ostaje u Beogradu sa braćom
Foto: Kurir, Ana Paunković, Pritnscreen

uz braću

VANBRAČNI SIN NIJE STIGAO NA SAHRANU OCU: Dario Rokvić iz Kanade došao na 40 dana Marinku i evo koliko ostaje u Beogradu sa braćom

Stars -

Prošlo je 40 dana od odlaska Marinka Rokvića, koji je izgubio borbu s rakom pankreasa u 68. godini.

Marinkov vanbračni sin Dario Rokvić, koji s porodicom živi u Kanadi, nije mogao da dođe na sahranu, ali će sa braćom biti na pomenu, otkrio je Nikola u intervjuu za Story.

- Dariova deca su u Kanadi, a on je došao na pomen. Zbog svega što je imao prethodno dogovoreno, nije mogao da dođe na sahranu, ali sada je s nama u Beogradu i ostaće 10 dana.

Podsetimo, u trenutku dok je ispred hrana Svetog Tome služilo opelo njegovom ocu, Dario je na Instagram storiju objavio očevu fotografiju iz mlađih dana.

Dario Rokvić
foto: Printscreen

Marinko je Daria 1980. godine dobio sa tadašnjom partnerkom Milom, a čim je utvrdio da je dete njegovo, priznao ga je kada je imao 4 godine.

Dario je jednom prilikom otkrio da je, kao braća Nikola i Marko, od oca nasledio gen za muziku.

"Geni su čudo jer stvarno obožavam da slušam muziku. Malo se stidim da pevam, ali kada sam bio mlađi svirao sam klavir nekoliko godina da usrećim mamu", rekao je Dario.

"Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine", objasnio je tada.

Kako je tada Dario istakao, jedino što mu je nedostajalo tokom detinjstva su njegova braća.

"Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno. Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem", otkrio je Dario.

Dario Rokvić
foto: Printscreen

kurir.rs/story

Bonus video:

02:11

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track