09:40

STAVIM SE U SITUACIJU DA JE MOJ BRAT! Influenser branio Baku Praseta, a onda je voditelj pitao A ŠTA DA JE ONA NEKOME SESTRA?!

JEZIVO

MUK! STAVIM SE U SITUACIJU DA JE MOJ BRAT! Influenser branio Baku Praseta, a onda je voditelj pitao nešto što je IZAZVALO JEZU!

Stars -

Mladi influenser Milovan Stijović (22) dan nakon sahrane poznate jutjuberke Kristine Kike Đukić otkrio je da je i sam bio žrtva nasilja u školi i na društvenim mrežama.

- Kiku sam poznavao, dve ulice je živela od mene, družili sm se kao mali, ali posle ne. Negativna strana interneta je tu, bila je tu. I ovde i u inostranstvu. Nikada nisam obraćao pažnju na nekoga ko mi piše nešto ružno. Ja sam se sa nasiljem prema meni sreo već ranije u osnovnoj i srednjoj školi - rekao je u jutarnjem programu Kurir televizije Milovan Stijović.

stijovic
foto: Kurir Televizija

Influenser objašnjava celu situaciju oko društvenih mreža i komentara, ali i Kikinu smrt.

- Tako nešto je moralo da se desi da bi ljudi počeli da pričaju o tome. Odjednom su svi žrtve. Mnogo je gore kada dete maltretira neko "licem u lice" nego kad ti neko nešto piše. Više mi je žao kad neko trpi nasilje u školi ili porodici - kaže mladi influenser.

stijovic
foto: Kurir Televizija

Osvrnuo se i na optužbe na račun Bake Praseta da je odgovoran za Kikinu smrt.

- Imam 22 godine. Od samog početka sam na Jutjubu. Što se tiče Bake Praseta ne vidim razlog da se u nekoga upire prstom i priča o bilo kome ili bilo šta. Ako mislite da neko ima lošeg uticaja, zašto tek sada mislite? Priča se o tome proteže već pet godina da dečko ima lošeg uticaja. Znate, ja se stavim u situaciju da je taj neko moj brat ili moje dete - rekao je Stijović za Kurir televiziju.

- A da se stavimo u situaciju da je Kika nečija sestra - upitao je voditelj jutarnjeg programa Kurir televizije Stijovića.

- Kad sam za Kiku saznao bilo mi je jezivo. Prvi put sam bio u situaciji da se to desilo nekome koga ja poznajem. Nadam se da će njena porodica prebroditi - odgovorio je Stijović.

stijovic
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Kristina Kika Đukić (21) prema nezvaničnim informacijama u noći između 8. i 9. decembra izvršila je samoubistvo, a sahranjena je juče na beogradskom groblju Lešće u Beogradu.

Porodica i prijatelji okupili su se oko 13 sati ispred kapele, a pre svih su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: „Poslednji pozdrav Kiki“.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja