TRUDNA STANIJA DOBROJEVIĆ? Otkrila kada ulazi u Zadrugu, a njen dečko se izlanuo: Možda već jeste u DRUGOM STANJU, a ni ne znate!
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEPE VESTI

TRUDNA STANIJA DOBROJEVIĆ? Otkrila kada ulazi u Zadrugu, a njen dečko se izlanuo: Možda već jeste u DRUGOM STANJU, a ni ne znate!

Stars -

Stanija Dobrojević otkrila je kada će se ponovo vratiti u rijaliti ,,Zadruga 5", a onda je njen dečko Marko Marković otkrio srećne vesti o kojima su ćutali sve vreme.

Stanija se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa, a tom prilikom prokomentarisala je za Republika.rs sve najaktuelnije teme kako iz rijalitija ,,Zadruga", tako i iz njenog života.

Odmah na početku Dobrojevićeva je otkrila da je honorar koji je uložila u penthaus koji se nalazi u Rumi kupila od novca koji je dobila od rijalitija, ali i prodatog stana nedavno.

Stanija Dobrojević
foto: Nemanja Nikolić

- Jeste, od Zadruge 2 i prodaja od mog prethodnog prodatog stana. Kada me pozovu, vratiću se, tamo na proleće, mislim da nisam potrebna, priča se zavrtela - priča Stanija, pa dodaje:

- Vidim da su Dalila i Dejan na korak pomirenja, Maja je uhvatila Cara, sad vidim da joj ubacuju bivše momke. Ja jesam Maju pripremala za ulazak, izdominirala je, baš kako smo i planirale, ona je emotivac, ja sam to znala, trebala je da bude solo igrač, da ih vrti oko malog prsta. Neko uđe u rijaliti da stekne ime i popularnost, neko više voli da bude u drugačijem svetlu.

Stanija Dobrojević
foto: Nemanja Nikolić

Dosta se u medijima spekuliše o tome da će Dobrojevićeva uskoro stati na ,,ludi kamen" sa Markom Markovićem, a pričalo se i da ju je kršni Crnogorac verio. Međutim, nas je zanimalo kako će Stanija objasniti deci zbog čega se njihova mama skidala u medijima.

- Imamo velike holivudske zvezde, najnormalnije imaju decu i najnormalnije odrastaju, što se tiče mojih fotografija, i moji unučići kada im budem pokazala: ,,Vidite kakvu baku imate". Mama mi mnogo puta kaže da sam preterala.

Marković je zagolicao maštu novinarima da je Stanija vrlo moguće već sada trudna, a da mi to još uvek ne znamo, te da će nas oni blagovremeno obavestiti o svemu.

- Što da ne? Može i to polako! Evo, malo ćemo još da putujemo... Evo kaže Marko, dobacuje: ,,Možda već jeste, a ni ne znate"!

Stanija Dobrojević
foto: Kurir TV, Shutterstock

Kurir.rs/Republika.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA KOLIKO JE ROMANTIČNA! Iznenadila dečka za njegov 27. rođendan, a snimak ODMAH osvanuo na mrežama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track