SLAVLJE U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Ovo je poseban dan za Bogdana i nju, pevačica otkrila i RAZLOG, ne krije koliko je SREĆNA!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

PRELEPE VESTI

SLAVLJE U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Ovo je poseban dan za Bogdana i nju, pevačica otkrila i RAZLOG, ne krije koliko je SREĆNA!

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je emotivno ispunjena otkakao je vezi sa Bogdanom Srejovićem.

Naime, njih dvoje su prvi put "uhvaćeni" u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gde god da se pojave i svaki njihov korak se pomno prati, a mnogi komentarišu da pevačicin osmeh govori koliko uživa u toj ljubavi.

Iako se spekulisalo da su započeli vezu krajem 2020. godine, Ceca je sada za Telegraf otkrila da godišnjicu veze obeležavaju 18. decembra, ali i kako će proslaviti taj poseban dan.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Nemanja Nikolić

- 18. decembra nam je godišnjica... Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama - rekla je ona.

Podsetimo, Ceca i Bogdan su se zajedno u javnosti pojavili 13. januara 2021. godine, ali se još tada pretpostavljalo da je ljubav počela ranije.

Njihovo upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Bogdan Srejović, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Instagram

Kurir.rs/Telegraf/M.M.

Bonus video:

00:28

CECA I BOGDAN PODELILI INTIMNI TRENUTAK: Ovako poznati par uživa u ljubavi dok ima peva Oliver Mandić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja