mudra

KADA JE BOG DELIO SREĆU, MENI JE POSLAO KEMIŠA! Zorica Brunclik otkrila da je ključ za dobar brak KOMPROMIS (VIDEO)

Stars -

Zorica Brunclik nikako da održi veliki solistički koncert u Beogradu, koji je pomeran nekoliko puta zbog korone, i upravo to je jedna od njenih novogodišnjih želja - da u prestonici peva sa svojom publikom.

Zorica Brunclik
foto: Kurir Televizija

- Mnogo toga bih želela, ali najviše da napokon održim svoj koncert koji već tri puta odlažem - rekla nam je pevačica koju smo sreli na snimanju novogodišnjeg programa.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/RTS

Došla je sama, bez Kemiša, a s obzirom na to da se njih dvoje ne razdvajaju, morali smo da je pitamo gde joj je suprug. - Kemiš se razboleo, dobio je virus od unuke. Pošto mama, tata i deka idu najviše po nju u vrtić, oni su se svi i razboleli, sada se plaše za mene - kazala je Zorica, pa dodala da ne zna tajnu za uspešan brak.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

- Ne znam da li sam to zaslužila ili ne, ali Bog kada je delio sreću prošao je pored mene i rekao " E Zorice, za tebe je Kemiš". Čast izuzecima, ali vama mladima zameram što čim se posvađate sa partnerom kupite svoje prnje i idete kod mame. Ja sam moju decu učila da je kompromis jednako dobar brak. Pametna žena jednaka je mudroj ženi. Kada bi svašta nešto rekla, sačekaj momenat da prođe svađa i bura, tada kažem sve što hoću, ali kada je on smiren.

Zorica Brunclik, Kemiš
foto: Damir Dervisagic

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:20

Zorica Brunclik o Kemišovoj bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track