PEVAČU JE HAUBA DUGO BILA U ZNAKU ŠTIKLI ANE MIHAJLOVSKI! Ljubio je i misicu, a drugu ženu za 3 MESECA odveo do oltara!
Foto: Nemanja Nikolić

turbulentnan ljubavni život pevača

PEVAČU JE HAUBA DUGO BILA U ZNAKU ŠTIKLI ANE MIHAJLOVSKI! Ljubio je i misicu, a drugu ženu za 3 MESECA odveo do oltara!

Stars -

Sandi Cenov devedesetih je važio za velikog miljenika nežnijeg pola, dok se sada gotovo uopšte i ne pojavljuje u javnosti, iako je ponovo aktivan na sceni. Pamte ga po hitu "Malena", ali i turbulentnom ljubavnom životu koji je vodio pre nego što je uplovio u bračne vode, ali po drugi put.

Naime, pevač se svojevremeno zabavljao sa Anom Mihajlovski, o čemu je i javno govorio.

"To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan sms u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u film 'Mi nismo anđeli', kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora... hauba mi je još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli", otkrio je jednom prilikom Sandi.

Inače, on je već 14 godina oženjen pravnicom Ilinom Ilić, sa kojom ima ćerku Zaru i sina Mikulu. Sadašnju ženu poznavao je samo tri meseca kada su mu prijatelji priredili bajkovito venčanje na Baliju.

"Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su pre toga sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu da li bismo se venčali jedno za drugog", rekao je pevač.

Pre Iline, Cenov je bio oženjen hrvatskom misicom Brankom Bebić koju je zaprosio tako što je snimio pesmu za nju "Žena budi mi ti" i otpevao joj. Venčali su se 1995, ali su ubrzo shvatili da nisu jedno za drugo.

"Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu", izjavio je Sandi na pitanje u kakvim je danas odnosima sa bivšom ženom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:11

ANA NIKOLIĆ OD UMORA PALA NA POD, PA ZAKUKALA: Vi mislite da je meni lako?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track