CECINA KUMA UBIJENA POSLE PROSLAVE DANA LJUBAVI: Maja (25) ljubila Arkanovog druga, a zbog jedne vožnje postale su NERAZDVOJNE!
Foto: Youtube screenshot

NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME

CECINA KUMA UBIJENA POSLE PROSLAVE DANA LJUBAVI: Maja (25) ljubila Arkanovog druga, a zbog jedne vožnje postale su NERAZDVOJNE!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan izgovorili su sudbonosno "da" pred prijateljima i porodicom 19. februara 1995. godine. Pevačici je kuma na venčanju bila mlada novinarka u usponu, Maja Pavić. Samo dve godine kasnije u februaru 1997. godine, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Maja je još kao srednjoškolka zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo. Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada ju je angažovao štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović, Ceca, Arkan
foto: Printscreen Youtube

"Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije", pričala je svojevremeno Cecina kuma.

Kumstvo se ne odbija

"Pristala sam naravno", pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja.

Imala je osećaj kao da se ona udaje.

Maja Pavić je zatim otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

"Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje."

I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. Naime, u ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici u Beogradu. Maja je tada imala 25 godina.

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

Maja i Ćaldović ubijeni su samo nekoliko sati pošto su u diskoteci F6 slavili Dan zaljubljenih. Inače, na ovaj dan 1929. godine u Čikagu se odigrao jedan od najkrvavijih mafijaških obračuna ikada - masakr na dan Svetog Valentina, kada je je banda Al Kaponea ubila sedmoricu suparnika.

foto: Youtube Printscreen.

Kurir.rs/ Foto: Youtube screenshot

Bonus video:

00:12

CECA U KADI PUNOJ PENE: Svetla prigušena, vlada ROMANTIČNA ATMOSFERA, a zbog ovoga svi iznova gledaju snimak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track