MILICA PAVLOVIĆ ZBOG OVE DIJETE JE VRHUNSKA RIBA: Pevačica ima recept za brzo mršavljenje, a evo u čemu je GLAVNI TRIK!
Foto: Instagram, Shutterstock

OTVORENO

MILICA PAVLOVIĆ ZBOG OVE DIJETE JE VRHUNSKA RIBA: Pevačica ima recept za brzo mršavljenje, a evo u čemu je GLAVNI TRIK!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih dama na estradi, a lepa brineta može da se pohvali manekenskom figurom.

Ona je svojevremeno sa javnošću podelila i trik za brzo skidanje kilograma, kom pribegava ako se malo opustila ili nema vremena za redovno vežbanje.

Milica je priznala da praktikuje takozvanu japansku dijetu, veoma popularnu na Internetu godinama unazad, ali je akcentovala da se pre nego što je isprobala istu konsultovala sa stručnjacima.

"Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara", rekla je ona za "Story".

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Japansku jutarnju bananu dijetu osmislila je farmaceutkinja Sumiko Vatanabe za svog supruga Hitošija kome je pošlo za rukom da uz ovaj režim srmša gotovo 17 kilograma! Dijeta je postala popularna kada je Hitoši pisao o njoj na Miki, japanskoj društvenoj mreži, a njenoj slavi doprinelo je i gostovanje jedne pevačice na televiziji koja je tom prilikom otkrila da je smršala 15 kilograma za šest nedelja.

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Ovakav tip ishrane ima puno prednosti, a reč je pre svega o fleksibilnosti i jednostavnosti. Osnovna zamisao je da se za doručak uvek jedu banane (do 4 četiri banane) uz čašu vode na sobnoj temperaturi. Ako ne volite banane, moguće je da izaberete čak i drugo voće, ali to mora biti samo jedna vrsta voća.

Takođe ne sme se jesti posle 20 časova, a savetuje se i izbacivanje mlečnih proizvoda i slatkiša iz ishrane. Vatanabe insistira i na dobrom i kvalitetnom snu, te savetuje da se dok ste na ovoj dijeti ne leže posle ponoći. Imajte na umu i da poslednji obrok treba da bude najmanje 4 sata pre spavanja.

Kada je reč o ručku i večeri - možete jesti ono što biste i inače pojeli, ali je svakako akcenat na zdravijim namirnicima. Autori dijete kažu da se najbrži rezultati dobijaju uz konzumiranje pirinča sa prilogom od povrća.

Milica Pavlović
foto: ATA images

Kurir.rs/Story/Zena

Bonus video:

00:10

Ceca Ražnatović stigla na snimanje novogodišnjeg programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track