OVO JE DEČKO NATAŠE RODIĆ: Upoznali se u Majamiju, radio kao ŠEF OBEZBEĐENJA, pa ga ona ubacila u posao s PILETINOM! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO

OVO JE DEČKO NATAŠE RODIĆ: Upoznali se u Majamiju, radio kao ŠEF OBEZBEĐENJA, pa ga ona ubacila u posao s PILETINOM! (FOTO)

Stars -

Otkako su se orodile sa Cecom Ražnatović, sestre Rodić intrigiraju javnost i sve interesuje šta se dešava u njihovom privatnom životu. Poslednjih dana glavna tema je Nataša, koja je na pevačicinu slavu došla ruku pod ruku s novim-starim dečkom Matijom Bojovićem!

Nataša Rodić
foto: Instagram

Od momenta kad su mediji objavili njihove zajedničke fotografije, javnost ne prestaje da se pita ko je momak najstarije Rodićke. Čak je pojam "dečko Nataše Rodić" prethodnih dana na internetu bio u trendingu, što znači da je imao na stotine hiljada pretraga.

Porodični biznis

I mi smo se raspitali o Bojoviću. Saznali smo da je on doskora živeo u rodnoj Crnoj Gori i da se tek nedavno preselio ovde. Kako su nam rekli naši izvori, Matija je u Podgorici radio kao šef obezbeđenja. Njegovi roditelji su vrlo uticajni i cenjeni u tom gradu, i majka i otac zaposleni su u jednom ministarstvu.

Nataša Rodić
foto: Instagram

Bojović često odlazi u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo - u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta. Odnedavno su ponovo zajedno, zbog čega je Matija rešio da se preseli u Beograd i da ovde nastavi život.

Nataša Rodić
foto: Instagram

Takođe, ono što smo saznali jeste da je Nataša svog izabranika uključila u porodični biznis proizvodnje piletine, čime se Rodići bave već godinama. Poznato je da imaju farmu pilića u Titelu i da robu prodaju širom zemlje. Sasvim sigurno je da u tako velikom poslu ima mesta i za Matiju. Inače, Nataša i Matija su nedavno otpočeli zajednički život i žive zajedno u Beogradu.

Slava, Ceca Ražnatović, Nataša Rodić
foto: Ana Paunković

Tašta ga voli

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Rodićkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Podsetimo, i Natašina majka je pre nekoliko dana progovorila o zetu i rekla da je zadovoljna ćerkinim izborom.

Danijela Rodić
foto: Nemanja Nikolić

- Naravno da sam upoznala Natašinog momka, on je fin dečko, baš su dugo zajedno. Bili su zajedno na Bogdaninoj i Veljkovoj svadbi. Zove se Matija Bojović, iz Podgorice je. Počeli su da se zabavljaju 2017. godine, ali su imali dosta prekida. Zvanično su opet mesec dana zajedno - rekla je Danijela nedavno za medije.

Nataša Rodić
foto: Nemanja Nikolić

Dobro se udale

Bogdana izabrala Veljka, a Bojana Šijana

Poznato je da su druge dve sestre Rodić u srećnim brakovima. Bogdana je s Veljkom Ražnatovićem, s kojim se venčala 2019. godine, dobila dete u junu prošle godine.

Ubrzo nakon njihovog venčanja saznalo se da su Bojana i Mirko Šijan u vezi. Njih dvoje još nisu izgovorili sudbonosno "da", ali žive zajedno i postali su roditelji. Ove godine njih dvoje su dobili sina, kome su dali ime Zoran.

Slava, Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić - Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:17

POČELO SLAVLJE KOD CECE RAŽNATOVIĆ: Stigla je i snajka Bogdana i pevačicin DEČKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track