UKRADENOVA ZAVELA ČUVENOG SPORTISTU, A OVAKO JE IZGLEDAO NJEN BIVŠI MUŽ: Neda je sa njim dobila ćerku, bio je 14 godina stariji
Foto: Dragana Udovičić

JEDNOM JE PRIČALA O TOJ LJUBAVI

UKRADENOVA ZAVELA ČUVENOG SPORTISTU, A OVAKO JE IZGLEDAO NJEN BIVŠI MUŽ: Neda je sa njim dobila ćerku, bio je 14 godina stariji

Stars -

Neda Ukraden retko govori o privatnom životu, a sada se šuška da je uplovila u romansu sa Zoranom Mokom Slavnićem.

Ona je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala.

Zoran Moka Slavnić, Neda Ukraden
foto: ATAImages, Fotomontaža

Pevačica inače ima jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

Njihova ljubav je trajala 10 godina, a onda je usledio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo pre 8 godina, a pevačica je jednom prilikom otkrila da li bi ponovo mogla da stane na ludi kamen.

Neda Ukraden
foto: Ana Paunković

"Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U počerku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše", rekla je Neda u emisiji "Magazin IN" 2019. godine i dodala:

"Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava."

Podsetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili ćerku Jelenu, od koje je pevačica dobila troje unučadi.

Neda Ukraden, Muž, Milan Bilbija, Sahtana, Kamenari

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja