DŽALI BRATU I BUBI KORELIJU OTKAZAN NASTUP I U BOSNI! Izgubili 400.000 € jer VREĐAJU SRBE, a sad ostali i bez HONORARA ZA NOVU
Foto: Printscreen/Instagram

DŽALI BRATU I BUBI KORELIJU OTKAZAN NASTUP I U BOSNI! Izgubili 400.000 € jer VREĐAJU SRBE, a sad ostali i bez HONORARA ZA NOVU

Stars -

Reperima Džali Bratu i Bubi Koreliju otkazan je nastup i u Prnjavoru, piše PrnjavorInfo.

Naime, njih dvojica je trebalo da nastupaju pred Novu godinu u jednom poznatom klubu, koji je potom i zvanično saopštio da je njihov nastup ipak otkazan.

Uvek smo se trudili da uslišimo sve vaše želje. Upravo iz tog razloga se trenutno nalazimo u nezavidnoj poziciji gde moramo da otkažemo koncert za koji vlada rekordno interesovanje. Izvinjavamo se svim gostima koji su rezervisali svoje mesto – piše na Fejsbuk stranici poznatog kluba, prenosi pomenuti medij.

Jala Brat, Džala Brat, Buba Koreli, Jala Brat i Buba Koreli, Adnan Arnautović Šmrk, Šmrk
foto: PrintScreen

Inače, kako prenosi PrnjavorInfo, neformalna grupa građana je tražila da se njihov nastup zabrani, jer je navodno izazvao negativne reakcije građana. Kako su naveli, razlog je ono što su Buba i Džala navodno izgovarali na račun Srba.

Ovo nije prvi put udar na njihov džep. Reperi, koji su žarili i palili srpskom scenom, zabranjeni je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca ostali bez 400.000 evra.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/PrnjavorInfo

Bonus video:

00:06

BILI SU KAO NOKAT I MESO: Dok je Buba Koreli u pritvoru, Jala Brat ne izlazi iz TERETANE, ni reč o prijatelju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja