SVE ĆETE SAZNATI! KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: Evo da li ima dečka i s kim će dočekati PONOĆ i slaviti do zore!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SVE ĆETE SAZNATI! KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: Evo da li ima dečka i s kim će dočekati PONOĆ i slaviti do zore!

Stars -

Pobednica 'Zadruge 1', bivša stjuardesa i pevačica Kristina Kija Kockar, otkako se pojavila na javnoj sceni Srbije ne prestaje da intrigira javnost i svakim svojim korakom privlači veliku pažnju, kako medija, tako i publike širom regiona.

Proslavila se kroz ljubavnu dramu u rijalitiju na ovim prostorima ''Zadruga''. Uzdignute glave nastavila je dalje sama i isplatilo se. Kija za Pink otkriva kakva joj je bila godina za nama.

Kristina Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić

Da li si nostaglična za vreme praznika i koja uspomena iz prošlosti ti je na pameti ovih dana?

- Nemam vremena. Inače umem da budem nostalgična, ali pošto imam previše obaveza, jednostavno nemam vremena da budem nostalgična. Prošlo me to! Sad su mi prošlogodišnje uspomene na pameti, tako da sam okej.

Kakvi su ti planovi za 2022. na privatnom polju?

- Tu znaš da nema planova! Ako se desi-desi. Nisam zaljubljena, nemam simpatiju, niko mi se ne sviđa, nemam ništa, tako da ako se nešto pravo desi, saznaćete prvi.

Da li nastupaš za doček?

- Ne, ostaću kod kuće, zato što smo se fokusirali na album. Možda ću čak taj dan snimati i spot, upravo mi je sinula ta ideja.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Da li ćeš Božić provesti u krugu porodice sa majkom?

- Naravno, ali ponovo vraćam tradiciju i uveče ću napraviti za moje prijatelje, petoro - šestoro nas, večeru. Preko dana su svi sa porodicom, a uveče smo većinom slobodni, dosadno je, i ja sam shvatila da treba da pozovem prijatelje kod sebe da se provedemo.

S obzirom da izbacuješ čitav album, kada bi snimala duet sa ženskim izvođačem, da li bi to bila Ana Nikolić, Nataša Bekvalac ili Maja Berović?

- Ana Nikolić! Da napravimo rimejk ''Devojka od čokolade''... Sve ih gotivim i volim, sa Natašom sam bila u ''Pinkovim zvezdicama'', Maju Berović sam upoznala i njenog muža i čestitam joj što će postati majka, ali Ana Nikolić je žena moje mladosti i prosto želim spoj te dve energije.

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:51

Kija Kockar progovorila o gradonačelniku Banjaluke: Zvao me je Draško, hoće da okaje grehe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track