00:51

Aco Pejović izjava pred novogodišnji nastup

SPREMAN ZA NOVU

JEDVA PREŽIVEO KORONU U 2021. GODINI! Pejović pred NG nastup sumirao godinu: Pesma PONOĆ iz fima TOMA je svuda zaživela! (VIDEO)

Stars -

Aco Pejović u Novu godinu ulazi sa publikom iz Beograda. On večeras nastupa u jednom prestoničkom hotelu, a pre nastupa obratio se medijima.

Aco Pejović
foto: Zorana Jevtić

Pejović je ove godine otpevao jedan od najvećih hitova "Ponoć" za potrebe filma "Toma", gde je za pevačke delove pozajmio i glas glavnom junaku. On je komentarisao uspeh pesme "Ponoć" koju je otpevao sa Suzanom Branković.

Aco Pejović
foto: Zorana Jevtić

- Pesma je zaživela kod klinaca i u Skadarliji. Isplivala je pesma, svi pitaju za originalnu verziju, ja kažem to je originalna verzija, urađena je u stilu tog vremena. Ne bih glumio, niti imam želju, time treba da se bave profesionalci, ima ljudi iz moje branše koji vole da se bave time, imaju dara - rekao je Pejović.

Pevač je za Kurir otkrio da je jedva preživeo koronu, te da mu je to bilo najveće iskušenje u godini na izmaku. Na pitanje na čijoj je strani kada se njegova kuma Aleksandra Prijović posvađa sa mužem, pevač je odgovorio:

- Na Filipovoj - rekao je pevač.

Aco Pejović
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M./A.P.

Bonus video:

01:00

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja