DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA! Novogodišnji intervju: U mom životu postoji partner i SANJAM O BAJKOVITOM VENČANJU!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA! Novogodišnji intervju: U mom životu postoji partner i SANJAM O BAJKOVITOM VENČANJU!

Stars -

Dušica Jakovljević, jedno od najpopularnijih TV lica na ovim prostorima, u prazničnom razgovoru sumirala je proteklih 365 dana, priznala da su joj turbulentna međuljudska dešavanja početkom godine otvorila oči, ali i da će u idućoj radikalno promeniti određene stvari.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

Da li te je neko povredio, razočarao u ovoj godini?

- Apsolutno je 2021., kada je reč o međuljudskim odnosima, kod mene ispunjena razočaranjima. Nije ih bilo mnogo. Prva polovina godine bila je obeležena jednom privatnom situacijom gde je osoba prema kojoj sam ja bila najbolja moguća verzija sebe, zapravo to iskoristila na najgori mogući način meni iza leđa. To je stvar koja me je očvrsnula za drugu polovinu godine -rekla je Dušica za Pink.rs

Oči domaće javnosti uprte su u tvoj emotivni život, koji intrigira sve. Da li si zaljubljena? Postoji li u tvom životu partner sa kojim želiš da provedeš i celu iduću godinu?

- Postoji partner sa kojim želim da provedem celu iduću godinu, ali pre svega u mojoj imaginaciji postoji partner sa kakvim bih želela da provedem celu narednu godinu. Odlučila sam da više ne pričam toliko o svom emotivnom životu, jer svaki put izbaksuziram (smeh). Tu ću povući ručnu, želim da pustim neke stvari da se same dešavaju. Ja sam ona koja brza, neke stvari veliča, veličam svoj odnos prema nekome, a zapravo treba neke stvari vrlo lagano raditi. U 2022. ulazim sa željom da mi emotivni život postane samo jedan segment mog života, a ne da mi život zavisi od moje emotivne situacije - otkrila je Dušica.

Iza sebe imaš brak... Da li maštaš o tome da možda baš u 2022. ponovo staneš na ludi kamen?

- Kad već pitate za brak... Malopre mi je sestra od ujaka rekla da je sanjala da se udajem! Mislim da je to prilično daleko, mada koliko je moj život nepredvidiv... Svaki put kada pomislim:"Aha, dobro, to je to", situacija se potpuno okrene. Uvek ću biti devojčica koja sanja o bajkovitom venčanju.

Koliko su te u 2021. godini deca Anđela i Ognjen učinili srećnom i ponosnom? Kakvi su kada su novogodišnje želje u pitanju i da li je i koliko teško biti njihov Deda Mraz?

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Magazin In

- Nije lako biti njihov Deda Mraz, ali mislim da mi je najveći kompliment ono što mi je, na primer, sin rekao pre neki dan, a to je da sam najkul mama i da njegovi drugari me smatraju za super mamu, super roditelja. Nije lako uvek biti najkul mama, posebno sa ovim tempom rada koji mi imamo, biti uvek odmoran, spreman za ispunjavanje svih želja. Anđelina želja bilo je zimovanje, to se upravo i dešava, a Ognjenove želje uglavnom su vezane za njegove gedžete... Nije lako, ali ispunjavanje njihovih želja tera me da guram napred i da znam da mogu bolje od onoga što mi se trenutno čini da mogu - ističe Dušica.

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:13

DUŠICA SE NE ODVAJA OD ČAVE! Jakovljevićeva uživa sa fudbalerom, on je skida ruke sa nje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track