FATALNE ŽENE! Milica i Ivana otkrile u Sceniranju: Ostavljali su nam ljubavna pisma na kolima
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

ZAVODNICE

FATALNE ŽENE! Milica i Ivana otkrile u Sceniranju: Ostavljali su nam ljubavna pisma na kolima

Stars -

Milica Pavlović i Ivana Dudić odlično su se zabavile na snimanju jedne od dve novogodišnje emisije "Sceniranje", a koja će biti emitovana i za Božić. Pevačica i glumica bile su lepe, vesele, šalile su se na svoj, ali i na račun predsednika Narodne skupštine Republike Srbije Ivice Dačića, koji je sa njih dve bio gost na Kurir televiziji.

Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jedna od najlepših domaćih glumica, odmah na početku emisije otkrila je kako joj se udvaraju muškarci. - Ovo nikad nisam rekla i sigurna sam da ćete biti iznenađeni, ali meni muškarci ostavljaju pisma na automobilu. Ne bih otkrivala sadržaj, ali to se dogodilo nekoliko puta. Da vam ne pričam kakve komentare dobijam na društvenim mrežama, nekad to ume da bude baš ružno i nekulturno, tako da su pisma pravo osveženje kada zateknem na šoferki - otkrila je glumica, a i Pavlovićeva je doživela isto.

Ana Paunković
foto: Ana Paunković

- I ja sam dobijala ljubavna pisma i to pismena, bez pravopisnih grešaka - potvrdila je ona. Medutim, Milica retko otkriva detalje o emotivnom životu, ali je priznala kako su je osvajali partneri.

Ana Paunković
foto: Ana Paunković

- Sve se u životu dešava, nekako i spontano. Kad se najmanje nadaš tada se i pojavi taj neko, ako pričamo o konkretnom emotivnom partneru. Meni su se uvek pojavili kada sam se najmanje nadala. Zato ništa ne treba juriti jer se sve jednostavno desi - rekla je Milica koja je gledaocima ostavila da procene da li je trenutno sloboda ili zauzeta devojka.

A. P.

Dačić pozvao Milicu i Ivanu u parlament Treba mi kadar kao što ste vas dve

Ivici Dačiću toliko su se dopale Milica i Ivana da ih je pozvao da budu ministarke u sledećem sazivu Vlade Republike Srbije. - Treba mi ovakav kadar. Bliže se izbori, što se mene tiče možete da nam se priključite. Potrebno je samo da imate dobru volju i da osmislite plan i program - rekao je Ivica kroz osmeh. To se Milici dopalo.

sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Ja bih da se uvede neki muzički dan u skupštini. Da se ljudi malo opuste i na taj način će bolje da rade - smatra pevačica. Dudićka bi bila odlična ministarkja policije. - Već sam imala tu ulogu, tako da bih se i u realnom životu snašla - rekla je kroz osmeh Ivana.

Bonus video:

01:32

Specijalno izdanje emisije Sceniranje! Gosti Ivica Dačić, Milica Pavlović i Ivana Dudić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track