RIJALITI MI JE BIO ŽIVOTNA ŠKOLA! Anja doživela brojne LOMOVE tokom Zadruge, a evo šta sad o svemu kaže i staje li na LUDI KAMEN!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

RIJALITI MI JE BIO ŽIVOTNA ŠKOLA! Anja doživela brojne LOMOVE tokom Zadruge, a evo šta sad o svemu kaže i staje li na LUDI KAMEN!

Stars -

Bivša učesnica rijalitija Anja Todorović je sumirala 2021. godinu i ispričala na šta je najviše ponosna.

Ona je priznala i šta radi sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Anja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Koji trenutak ti je obeležio 2021. godinu, na koji si veoma ponosna?

- Snimanja moje prve pesme i spota. Jedva čekam da ugleda svetlost dana. Dala sam celu sebe u ovom projektu i iskreno sam se baš pronašla u tome. Mislim da će biti pravi bum na muzičkom estradnom nebu.

Da li postoji nešto čega se prvo setiš kada pomisliš na 2021. godinu?

- Zadruga, definitivno. Bila mi je velika lekcija. Mnogo toga sam naučila. To je jako opširna tema o kojoj ne bih sada da pričam, ali taj projekat je definitivno obeležio godinu koja je za nama. Stvarno jedno veliko iskustvo i za mene mog dečka Stefana.

Da li planiraš sa svojim dečkom da pokreneš neki zajednićki prejekat, biznis ili već na tome radite?

- O da, imamo dosta toga u planu. Na mnogim stvarima već radima. Ali ne smem ništa da otkrivam. Sve ćete imati priliku da vidite. Neka ostane to naša tajna dok ne ostvarimo sve što smo zamislili.

Anja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Da li vas fanovi mogu gledati u nekom rijaliti formatu u godini koja je pred nama?

- Ja se uvek u životu vodim onim ’nikad ne reci nikad’ ali mislim da sledeće godine neće doći do toga. Barem za sada ne bi trebalo. Ozbiljno smo se posvetili projektima i želimo da to izguramo do kraja. Ko zna šta nas čeka u budućnosti, ali za sada rijaliti nam nije u planu.

Da li ćete svoje fanove iznenaditi veridbom ili možda imate u planu da u godini koja je pred nama stanete na ludi kamen?

- Pričali smo o tome par puta, samo Cvele zna kada će to biti i da li će do toga i dolaziti. Najbitnije je da se mi volimo, mladi smo, imamo vremena za sve. Ali svakako imamo u planu i taj čin.

Šta ti je ova godina donela, a šta odnela i na čemu si najviše zahvalna?

- Rijaliti, kao što rekoh bio mi je životna škola, tako da sam dosta toga naučila. Sada definitivno više cenim neke stvari nego što sam pre cenila. Verujem da se sve dešava sa razlogom. Zahvalna sam Bogu na svim dosadašnjim iskustvima.

Anja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:22

NAPUSTILI RIJALITI I NASTAVILI PO STAROM: Anja i Cvele se skinuli i napravili VRUĆE SNIMKE u krevetu, a ona NEPREPOZNATLJIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track