00:29

Maja Berović otkrila kog je pola njena beba!

prelepi momenti

MAJA BEROVIĆ OTKRILA POL BEBE! Pevačica podelila najlepše trenutke iz 2021, a onda svima naterala suze na oči OD SREĆE (VIDEO)

Stars -

Pevačica Maja Berović sitno broji do porođaja, a sada je podelila dirljivi snimak na društvene mreže.

Ona je na Instagram objavila video u kom se vide emotivni trenuci sa suprugom Alenom Dragosavom, ali i ultrazvuk bebe, kao i Maja sa stomakom "do zuba".

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Maja je ovom prilikom otkrila kog je pola njena beba.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

"Sreća je na putu", napisala je Berovićeva i dodala u opis emotikon dečaka, pa ljudi pretpostavljaju da pevačica čeka muško dete.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Maja je sa suprugom već skoro dve decenije.

"Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe", ispričala je jednom prilikom Maja.

"Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru", govorila je jednom pevačica.

Maja Berović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:49

Milica Todorović sijala na sceni Bara u Vlajkovićevoj 8: Pevačica oduševila izgledom i atmosferom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track