KOSTIĆ LUDOVAO ZA DOČEK! Kreator napravio gej žurku za Novu godinu: Evo koga je sve pozvao, ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Shutterstock, screenshot

SAZNAJEMO

KOSTIĆ LUDOVAO ZA DOČEK! Kreator napravio gej žurku za Novu godinu: Evo koga je sve pozvao, ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! (FOTO)

Stars -

Darko Kostić je u velikom stilu ušao u novu 2022. godinu. Kako Kurir saznaje, kreator je za doček u svom stanu u centru grada organizovao gej žurku na kojoj je okupio pripadnike LGBT populacije iz zemlje, ali i inostranstva. U prilog tome svedoči prepiska do koje je došla naša redakcija, a iz koje se jasno vidi da je Kostić putem poznate aplikacije za upoznavanje pozivao momke da dođu kod njega u stan.

Darko Kostić
foto: screenshot

On je nepoznatim mladićima najpre poslao svoju obnaženu fotografiju, a potom i fotografiju mladića koji je potvrdio svoj dolazak 31. decembra. Kostić mu je poželeo dobrodošlicu i napisao svoju adresu. Javnosti nepoznat mladić koji je našoj redakciji dostavio prepisku trebalo je da bude jedan od učesnika ove novogodišnje žurke, ali je u poslednjem trenutku odustao. Kako nam je rekao, nije želeo da se pojavi zbog kreatora jer u javnosti ima lošu reputaciju.

Darko Kostić
foto: screenshot

- Nisam iz te priče. U prvom trenutku sam pomislio da nepoznati dečko pravi zabavu. Međutim, kada mi je poslao svoju fotografiju i kada sam video ko organizuje i da je Kostić u pitanju, i to u svom stanu, odustao sam istog momenta. Nisam želeo neprijatnosti za doček ovako jedne lepe godine. Štaviše, uplašio sam se da ne bane policija. Pozvao sam prijatelja koji je jednom prilikom bio kod njega i kada mi je ispričao šta se sve tamo radi na tim njegovim zabavama i da se tu svašta koristi, odustao sam. Dan kasnije sam saznao da su mnogi bili i da je nekima preselo - ispričao nam je taj dečko, koji je zbog bezbednosti insistirao na anonimnosti.

Darko Kostic, Treci osnovni sud
foto: Stefan Stojanović

Otkako je u javnosti odjeknulo kao bomba da Kostić ima probleme sa zakonom, on se povukao iz javnog života, ali izgleda da privatno i te kako uživa. U više navrata smo pokušavali da stupimo u kontakt s Kostićem, ali njegov broj telefona poznat redakciji nije bio dostupan.

Ekipa Kurira

Bonus video:

00:11

Bajka: Kaća Grujić pokazala kako je spremila kutak za ćerkicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track