LUNA SE OTVORILA ZA NOVU GODINU: Marku kupila skupoceno ODELO, a naslednica Mia se obradovala zbog ovog POKLONA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

NIJE ŠTEDELA

LUNA SE OTVORILA ZA NOVU GODINU: Marku kupila skupoceno ODELO, a naslednica Mia se obradovala zbog ovog POKLONA! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani otvorila se kada su u pitanju Novogodišnji pokloni za njene najbliže i nije štedela da im ispuni svaku želju!

Luna Đogani
foto: Printscreen YouTube

Novopečena mama se snimala tokom šopinga u jedan tržnom centru u Beogradu, neposredno pred najluđu noć, nakon čega je snimak objavila na svom jutjub kanalu Ona je najpre rekla da želi da iznenadi svog supruga Marka Miljkovića lepim poklonom, kao i da već zna šta za njega traži, dok joj je za Miju teže bilo da smisli iznenađenje.

- Dugo sam razmišljala šta bih mogla da im poklonim. Za bebu još uvek ne znam, moram da smislim šta bi bilo najbolje. A što se tiče Marka, svidelo mu se jedno odelo i hteo je da ga kupi. Rekao je da mu sada ne treba, da nema to gde da nosi... Ali pošto je Nova godina, sad ima priliku za to - počela je Luna, a potom ušla u radnju u pokušaju da pronađe ono što njen muž želi.

Kada je u tome uspela, krenula je u potragu za savršenim poklonom za ćerku.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Youtube

- Mia voli igračke koje šetaju, pokreću se, kao roboti - objasnila je Luna fanovima, a potom izabrala interaktivnu igračku u obliku lopte. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima.

Luna Đogani
foto: Printscreen YouTube

- Tako je to kad imate dete. Svašta sam joj nakupovala. Pored igračke, uzela sam joj i mekanu portiklu, pošto je ona druga tvrda i nervira se kad joj stavljam. Uzela sam joj kašice koje voli, glodalicu koja je jako skupa, ali svi kažu da je delotvorna - pohvalila se Đoganijeva.

Ona je potom kupila i poklon za svog psa, nakon čega je i sebe počastila - kolačem!

Luna Đogani
foto: Printscreen YouTube

Kada je došla kući, najpre je poklon uručila Miji, koja se toliko obradovala igrački, da je počela da se smeje i skače od uzbuđenja. Ni Marko nije bio ništa manje iznenađen svojim poklonom, pa je prišao i poljubio Lunu kako bi joj se zahvalio.

Luna Đogani
foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

MAMA U LUDOM PROVODU! Luna Đogani u prekratkoj haljini zagolicala maštu, ljudi ne veruju koliko je S*KSI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track