BUJNI DEKOLTE, GOLO RAME, TANAK STRUK! Ćerka Zdravka Čolića RASPAMETILA fanove vrelim izdanjem, a sve crveno PROTIV UROKA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

ponosan na ćerke

BUJNI DEKOLTE, GOLO RAME, TANAK STRUK! Ćerka Zdravka Čolića RASPAMETILA fanove vrelim izdanjem, a sve crveno PROTIV UROKA (FOTO)

Stars -

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića Una Čolić veoma je aktivna na svom Instagramu i redovno počasti pratioce provokativnom fotografijom.

Naime, Una se ovog puta odlučila za vatrenu crvenu toaletu, a ono što je svima odmah privuklo pažnju jeste gornji deo haljine koji je bio u obliku korseta. Njen bujni dekolte došao je do izražaja.

Retko ko je ostao ravnodušan na ovakvo Unino izdanje.

"Savrsenstvo bez mane", "Prelepa si", "Lutko moja", "Dobro ti stoji ta crvena haljina", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Podsetimo, Čola je jednom prilikom priznao da mu ne smeta što mu je ćerka na kratko „ukrala” slavu, te otkriva da i ona čak ima svoje obožavaoce, ali da obe naslednice obožavaju njegove pesme.

– Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce… Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme - rekao je Čola.

kurir.rs

Bonus video:

00:35

TATA, VOLIMO TE! Zdravko Čolić prišao ĆERKAMA na koncertu, a snimak raznežio region, one počele da VRIŠTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track